Vacature: hoofd werkvoorbereiding

23 augustus 2019

Ben jij die daadkrachtige techneut & organisator? Dan zoeken wij jou om mee te bouwen aan onze prachtige producten!

Ben jij een kei in plannen, organiseren en voortgangsbewaking? Werk je graag samen en kun je collega's activeren en motiveren? Lees dan verder! 

Rondaan is een innovatieve en gespecialiseerde fabrikant en serviceorganisatie van klantspecifieke transportmiddelen, hydraulische laad- en lossystemen en wintermachines. Als Fries familiebedrijf (sinds 1915) richten wij ons op de lange termijn met respect voor mens & milieu. Zo is onze nieuwste productiehal volledig energieneutraal uitgevoerd en wekken wij energie op met ons eigen zonnepark!

Wij zijn op zoek naar een: hoofd werkvoorbereiding. Jouw taken bestaan onder andere uit: het aansturen van de afdeling werkvoorbereiding bestaande uit twee engineers, het vertalen van de klantwens naar een product en productie specificatie, het optimaliseren en bewaken van de productieplanning in samenwerking met de productieleider en nog veel meer! 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacature hieronder!
Vragen? Neem contact op met Pieter Dirk Rondaan via 06 - 12 27 82 23 of pdr@rondaan.nl

 

Terug naar overzicht

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor periodieke keuringen zoals ALK, LLS, LPK en Palkeur kunt u bij ons in Berltsum/Berlikum en Sneek terecht. Vanuit Sneek helpen wij u bij storingen snel weer op weg met onze mobiele werkplaats en hydrauliekservice/slangenpers. In Berltsum beschikt Rondaan over een grote spuiterij.

Onze diensten