Sales dealermeeting bij Palfinger in Oostenrijk

20 juni 2023

Afgelopen dagen bij PALFINGER AG in Oostenrijk samen met de Nederlandse dealers en importeur deelgenomen aan de sales dealermeeting. Het nuttige met het aangename verenigen: Praktijktesten, fabrieksbezoeken, VR brillen, Palfinger World, hoogte- en dieptepunten.. maar vooral veel gezelligheid, en een fabrikant die samen met zijn dealers en importeur voorop wil blijven lopen met de beste kwaliteit en oplossingen!

Terug naar overzicht

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor periodieke keuringen zoals ALK, LLS, LPK en Palkeur kunt u bij ons in Berltsum/Berlikum en Sneek terecht. Vanuit Sneek helpen wij u bij storingen snel weer op weg met onze mobiele werkplaats en hydrauliekservice/slangenpers. In Berltsum beschikt Rondaan over een grote spuiterij.

Onze diensten