RASCO heeft dé geschikte wintermachine voor Nederland

9 juni 2022

Een wintermachine die afgestemd is op de Nederlandse weg- en weeromstandigheden en gebouwd is vanuit de praktijk. Dat zijn de wintermachines van RASCO! Rondaan is importeur voor Nederland van het RASCO wegbeheermateriaal.

Onderscheidende wintermachines van RASCO

De producten van RASCO onderscheiden zich door een hoog afwerkings- en conserveringsniveau. Ze zijn uitgerust met hydraulische componenten en lagering van Europese A-merken. RASCO ontwikkelt productgroepen van sneeuwploegen tot maaiarmen en toebehoren.
 

Route begeleidings- en strooimanagementsysteem

De wintermachines van RASCO kunnen worden uitgevoerd met een compleet goed werkend ARMS route begeleidings- en strooimanagementsystemen. Deze zijn speciaal toegespitst op de specifieke Nederlandse weg- en weersomstandigheden. Dit systeem brengt vele voordelen met zich mee. Zo kunt u de routebegeleiding inzetten wanneer u rijdt of uw route wordt gereden. Het strooimanagementsysteem zorgt ervoor dat op de juiste plaats en hoeveelheid gestrooid wordt. Daarbij zorgt het strooimanagementsysteem dat de strooibreedte naar behoefte wordt aangepast. Hij past zich aan, aan de breedte van de straat. Zo wordt er niet onnodig veel zout gestrooid, wat het milieu weer ten goede komt. 
 

Uitgelicht: SOLID strooier

Een degelijke én praktisch gebouwde wintermachine, dat is de RASCO SOLID opzetstrooier. Deze SOLID wintermachines zijn uitgerust met een EPOS besturingssysteem. Dit houdt in dat u gemakkelijk strooiroutes, de dosering en het strooibeeld nauwkeurig kunt instellen. Deze SOLID opzetstrooier is volledig naar uw wens samen te stellen, hij heeft een uiterst gebruikersvriendelijke digitale bedieningsunit en goede conservering. Een ander voordeel van deze wintermachine is dat met het EPOS besturingssysteem storingen makkelijk uit te lezen zijn en zo snel kunnen worden opgelost.

De SOLID opzetstrooier in actie!

 

Meer informatie over de RASCO wintermachines?

Wij zijn importeur van de RASCO machines in Nederland. Bekijk de rest van onze RASCO producten hier. Maar u kunt voor andere zaken rondom wegbeheermateriaal ook bij ons terecht. Van containersystemen tot autolaadkranen of onderhoud van uw wagenpark. Bij ons bent u op het juiste adres. Benieuwd naar wat wij nog meer doen?

 

 

 

Terug naar overzicht

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor periodieke keuringen zoals ALK, LLS, LPK en Palkeur kunt u bij ons in Berltsum/Berlikum en Sneek terecht. Vanuit Sneek helpen wij u bij storingen snel weer op weg met onze mobiele werkplaats en hydrauliekservice/slangenpers. In Berltsum beschikt Rondaan over een grote spuiterij.

Onze diensten