Rondaan aanwezig op het Nationaal Gladheidbestrijdingscongres 2024

18 maart 2024

Op 4 april 2024 zijn we weer van de partij bij de 14e editie van het Nationaal Gladheidbestrijdingscongres, georganiseerd door de NVRD. Als zilveren sponsor zijn we opnieuw enthousiast om aanwezig te zijn tijdens dit evenement!

Het Nationaal Gladheidbestrijdingscongres brengt professionals uit de gladheidbeheersector samen om te praten over de nieuwste ontwikkelingen. Naast inspirerende sprekers en de "Strooiheld van het jaar" verkiezing, zullen we ook onze RASCO machines presenteren.

 

Alles over RASCO wintermachines

Als importeur van RASCO wegbeheermaterieel begrijpen we het belang van een efficiënte service en delen we graag onze kennis. Onze machines zijn robuust, gebruiksvriendelijk en beschikken over een handig systeem om storingen snel op te lossen. Met onze 24-uursservice staat gladheidbestrijding nooit stil en hoeft u nooit in de kou te staan.

Met ons RASCO importeurschap bieden we praktische oplossingen die zijn ontwikkeld en gebouwd vanuit de praktijk, met de wortels van RASCO in landen met échte winters. En daar vertellen wij u meer over. Want gladheidsbestrijding mag nooit stilstaan!

 

Zien wij u daar?

Kom langs bij onze stand en ontdek de kracht van RASCO en hoe wij u kunnen helpen met hoogwaardige wintermachines en betrouwbare service. We kijken ernaar uit je daar te zien!

Datum: 4 april 2024

Locatie: Hart van Holland, Nijkerk

Tijd: 10:00 – 17:00

 

Meer informatie of inschrijven? 

Ga voor meer informatie of het programma naar de website van NRVD!

Terug naar overzicht

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor periodieke keuringen zoals ALK, LLS, LPK en Palkeur kunt u bij ons in Berltsum/Berlikum en Sneek terecht. Vanuit Sneek helpen wij u bij storingen snel weer op weg met onze mobiele werkplaats en hydrauliekservice/slangenpers. In Berltsum beschikt Rondaan over een grote spuiterij.

Onze diensten