Subnavigatie

Service & Reparatie

Wij verzorgen periodieke keuringen van onder andere laadkranen, laad- en lossystemen, hijs- en hefmiddelen, hoogwerkers en wintermaterieel.

De Arbo-wet bepaalt dat installaties zoals autolaadkranen, laad- en lossystemen en wintermachines te allen tijde goed en veilig moeten functioneren. De (verplichte) periodieke keuring van de installaties dient ertoe om dit aantoonbaar te waarborgen. Daarnaast draagt een regelmatige controle en onderhoud van de machine bij aan een verminderde kans op storingen. Zo wordt de levensduur van uw materieel verlengd.

Graag voeren wij de periodieke keuring voor u uit bij ons in Berlikum. Indien gewenst kunnen wij keuringen ook op een door u gewenste locatie verzorgen. Wij zijn aangesloten bij de keurmerken RAI Carrosserie NL.

Storing of reparatie? Wij komen bij u langs op locatie met onze mobiele servicebus. U wordt direct geholpen door onze monteurs. Onze servicedienst staat 24/7 voor u klaar. Zo kunt u vaak dezelfde dag weer verder met uw werkzaamheden. 

Keuringsafspraak maken

Voorkom defecten, vertraging en waarborg de veiligheid van de gebruiker. Laat daarom uw installaties jaarlijks keuren. Hieronder kunt u een afspraak voor een keuring maken.