Rondaan gaat voor duurzaam met Eneco HollandseWind

1 maart 2023

Bij Rondaan hechten we veel waarde aan duurzaam ondernemen. Daarom kopen wij onze elektriciteit groen in. Wij kiezen hierbij voor Eneco HollandseWind® met Milieukeur van SMK (Stichting Milieukeur). Dit Milieukeur is belangrijk voor ons, omdat het bewijst dat onze stroom duurzaam opgewekt is in Nederland. Dit wordt door een onafhankelijke certificatie-instelling jaarlijks getoetst.

De afname van windenergie uit een Nederlands park is voor ons een bewuste stap vooruit. Hiermee verlagen we onze CO2-uitstoot en ondernemen we een stuk duurzamer. Bovendien dragen we bij aan meer duurzame energieproductie in Nederland. In 2023 levert dit ons 32.827 kg CO2-besparing op. Dit is evenveel als wat 1.492 bomen in een jaar tijd aan CO2 opnemen.

Meer informatie over de duurzaamheid bij Rondaan? Lees het op deze pagina.

Terug naar overzicht

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor periodieke keuringen zoals ALK, LLS, LPK en Palkeur kunt u bij ons in Berltsum/Berlikum en Sneek terecht. Vanuit Sneek helpen wij u bij storingen snel weer op weg met onze mobiele werkplaats en hydrauliekservice/slangenpers. In Berltsum beschikt Rondaan over een grote spuiterij.

Onze diensten