Trots op ons Groen Geregeld Certificaat met Milieukeur

3 april 2024

Duurzaam nieuws! We zijn op het Groen Geregeld Certificaat met Milieukeurmerk dat wij hebben ontvangen van Eneco Hollandsewind. Dit betekent dat we ons inzetten voor een groenere wereld. Hoe doen we dat? Daar vertellen we je meer over.

 

Eneco HollandseWind met het Milieukeur

De stroom die we gebruiken, komt allemaal uit duurzame bronnen van Eneco HollandseWind met het Milieukeur van SMK (Stichting Milieukeur). Hierdoor verminderen we maar liefst 31.231 kg CO2-uitstoot in 2024 in vergelijking met traditionele stroom. Dat staat gelijk aan de CO2-opname van 1.249 bomen per jaar! Het certificaat van Eneco Hollandsewind erkent onze toewijding aan duurzaamheid en onze bijdrage aan een schoner milieu in Nederland. 

Dit betekent dat we niet alleen onze eigen CO2-uitstoot verminderen, maar ook bijdragen aan meer groene energie in ons land. Een mooie stap richting een schonere toekomst! 

 

Groen geregeld bij Rondaan

Ons bedrijf op een duurzame manier doorgeven aan de volgende generatie: daar gaan wij voor. Wij zijn trots op ons Groen Geregeld Certificaat! Lees hier meer over onze duurzaamheidsinspanningen. 

Terug naar overzicht

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor periodieke keuringen zoals ALK, LLS, LPK en Palkeur kunt u bij ons in Berltsum/Berlikum en Sneek terecht. Vanuit Sneek helpen wij u bij storingen snel weer op weg met onze mobiele werkplaats en hydrauliekservice/slangenpers. In Berltsum beschikt Rondaan over een grote spuiterij.

Onze diensten