Rondaan op het Kipper Event op 9 en 10 september

5 september 2022

Wij zijn aanwezig op de eerste editie van het Kipper Event op vrijdag 9 september en zaterdag 10 september: hét evenement waar bouwvoertuigen zoals zandkippers, asfalt kippers, kranen, containersystemen, kip-opleggers en stenentrailers live gedemonstreerd worden. Tijdens dit event demonstreren wij onze container aanhangwagen met VDL haakarm.

Zien wij u op het Kipper Event?

Ons voertuig in actie zien? Het kan op het Kipper Event aan de Dommelaarsweg 3 in Markelo. Niet met stands aan een betonweg, maar op een 15 hectare grote zandwinning in Markelo. Het event is gratis toegankelijk (met catering):

  • Vrijdag 9 september van 11.00 uur tot 21.00 uur

  • Zaterdag 10 september van 07.00 uur tot 17.00 uur

Wij zijn beide dagen aanwezig en vertellen u, als bouwer van aluminium kippers en kippers voor bouw- en losgestort, graag alles over onze (aluminium) kippers.

Rondaan als kipperspecialist

Als kipperspecialist van Noord-Nederland kunnen wij niet ontbreken op dit event. Wij zijn al vele jaren actief in het opbouwen, onderhouden en keuren van alle voorkomende kippers. De door ons gebouwde voertuigen kennen een hoog afwerkingsniveau: kwaliteit, bedrijfszekerheid en functionaliteit staan bij ons altijd voorop.

Kipper Event in plaats van de TKD

De TKD is één van de grootste buitenbeurzen voor grondverzet-, recyclingmaterieel en andere specialismes uit de industrie en bouwsector. Dit jaar zou het evenement van 9 t/m 11 juni plaatsvinden in Almere. De bodemgesteldheid van de vastgestelde locatie voldeed echter niet meer aan de door de beurs vastgestelde eisen. Een alternatieve locatie vinden bleek ook niet meer mogelijk. De annulering van dit event was dan ook de aanleiding voor een groep bedrijven om een eigen evenement te starten: het Kipper Event.

Terug naar overzicht

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor periodieke keuringen zoals ALK, LLS, LPK en Palkeur kunt u bij ons in Berltsum/Berlikum en Sneek terecht. Vanuit Sneek helpen wij u bij storingen snel weer op weg met onze mobiele werkplaats en hydrauliekservice/slangenpers. In Berltsum beschikt Rondaan over een grote spuiterij.

Onze diensten