Rondaan in Eneco's 'Klimaatambities waarmaken' campagne

28 maart 2024

Bij Rondaan zijn we trots om een rol te spelen in Eneco's campagne 'Klimaatambities waarmaken, we doen het nu'. Als symbool van onze toewijding aan een groenere toekomst voor de volgende generatie Rondaan’s, zijn we trots om dit te delen in deze mooie campagne!

Ons doel is duidelijk: we willen ons bedrijf op een duurzame manier doorgeven aan de volgende generatie. Daarom hebben we ons eigen zonnepark met 500 zonnepanelen opgezet. Dit toont onze inzet voor groene energie. En daar stopt het niet. Wanneer er onvoldoende zonnestroom beschikbaar is, schakelen we moeiteloos over op Eneco HollandseWind®. Zo blijven we onze klimaatambities waarmaken, elke dag opnieuw.

“Sinds 1915 leveren we, vier generaties lang, duurzame kwaliteit. En daar horen duurzame stappen bij om ons bedrijf goed door te kunnen geven aan de volgende generaties”, aldus directeur Pieter Dirk.

 

Over het keurmerk 

Met de groene stroom van Eneco besparen wij als bedrijf maar liefst 31.231 kg CO2 in 2024, vergeleken met grijze stroom. Dat is evenveel als wat 1.249 bomen gemiddeld in een jaar aan CO2 kunnen opnemen. Op deze manier leveren wij als onderneming een belangrijke bijdrage aan de energietransitie in Nederland.

 

Beluister het radiofragment

Luister naar onze boodschap in de Eneco-campagne 'Klimaatambities waarmaken, we doen het nu.’ Op naar een nog schonere en groenere toekomst!

 

Terug naar overzicht

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor periodieke keuringen zoals ALK, LLS, LPK en Palkeur kunt u bij ons in Berltsum/Berlikum en Sneek terecht. Vanuit Sneek helpen wij u bij storingen snel weer op weg met onze mobiele werkplaats en hydrauliekservice/slangenpers. In Berltsum beschikt Rondaan over een grote spuiterij.

Onze diensten