Over ons

Een modern en solide familiebedrijf

Ontstaan in 1915 vanuit het ambacht van wagenmakers, is Rondaan inmiddels uitgegroeid tot een innovatieve en gespecialiseerde fabrikant en serviceorganisatie van transportmiddelen, hydraulische laad- en lossystemen en wegbeheermaterieel. De inmiddels 4e generatie Rondaan's combineren vakmanschap en ervaring met de meest moderne technieken en inzichten.

Download onze brochure

Het team

Pieter Dirk Rondaan

Directie

Jan Sake Rondaan

Directie en sales

Rinze Kalsbeek

Servicemanager

Jan Bootsma

Productiemanager nieuwbouw

Innovatieve logistieke oplossingen

Met ons team van ervaren en goed opgeleide vakmensen staan wij 24/7 klaar voor onze klanten. Wij helpen onze klanten vooruit met innovatieve logistieke oplossingen en de hoogst haalbare kwaliteit. Geen klant en geen toepassing is hetzelfde: daarom luisteren wij goed naar de wensen van onze klanten. Hierdoor bieden wij elke klant de best passende en voor zijn toepassing de hoogst renderende oplossing. Klanttevredenheid en een langetermijnrelatie met onze klanten staan daarbij voorop.

Onze producten

Werken bij Rondaan

Iedere dag bouwen aan prachtige producten, veel afwisseling én uitdaging? Kom dan werken bij Rondaan! Wij zijn een innovatieve en gespecialiseerde fabrikant en serviceorganisatie van klantspecifieke transportmiddelen, hydraulische laad- en lossystemen en wegbeheermaterieel. 

Nieuwsgierig? Bekijk onze vacatures en solliciteer. 

Naar vacatures

Laatste nieuws & actualiteiten

1 februari 2024

Project met HSE Vaassen & Bredenoord in TrailerTotaal

Onlangs heeft TrailerTotaal een bezoek aan ons gebracht in...

Lees meer

20 juni 2023

Sales dealermeeting bij Palfinger in Oostenrijk

Afgelopen dagen bij PALFINGER AG in Oostenrijk samen met de Nederlandse...

Lees meer

25 april 2023

Omrin kiest opnieuw voor duurzaam

Na de wereldprimeur van afgelopen jaar mochten wij nogmaals twee LYNX Charge...

Lees meer

Fabrieksdealer van

Rondaan is geautoriseerd fabrieksdealer van onder andere onderstaande A-merk fabrikanten. Wij monteren, onderhouden en testen conform de door de fabrikant opgegeven richtlijnen en procedures. Onze ervaren vakmensen worden door de fabrikanten continu geïnformeerd en bijgeschoold over de laatste ontwikkelingen.