Over ons

Een modern & solide familiebedrijf

Ontstaan vanuit het ambacht van wagenmakers is Rondaan uitgegroeid tot een innovatieve en gespecialiseerde fabrikant en serviceorganisatie van transportmiddelen, hydraulische laad- en lossystemen en wegbeheermaterieel. De inmiddels 4e generatie Rondaan's combineren vakmanschap en ervaring met de meest moderne technieken en inzichten.

Innovatieve logistieke oplossingen

Met ons team van ervaren en goed opgeleide vakmensen staan wij 24/7 klaar voor onze klanten die wij vooruit helpen met innovatieve logistieke oplossingen en de hoogst haalbare kwaliteit. Geen klant en geen toepassing is hetzelfde daarom luisteren wij goed naar de wensen van onze klanten. Hierdoor bieden wij elke klant de best passende en voor zijn toepassing de hoogst renderende oplossing. Klanttevredenheid en een lange termijn relatie met onze klanten staan daarbij voorop.

Onze producten

Laatste nieuws & actualiteiten

23 maart 2020

R.A.F. uitschuifbare aanhangwagen: van 6,3 meter naar 10,3 meter

Voor onze klant E.J. de Jong Transport uit Parrega ontwikkelden en bouwden...

Lees meer

17 maart 2020

Rondaan voertuig op Omrop Fryslan: de gebruiker vertelt..

Een door Rondaan opgebouwd voertuig was afgelopen 11 maart te zien op Omrop...

Lees meer

20 februari 2020

JPM: dé lichtgewicht bedrijfswagenopbouw van dit moment!

Een lichte laadbak met voldoende laadvermogen voor uw bestelwagen? Dan kiest...

Lees meer

Fabrieksdealer van:

Rondaan is geautoriseerd fabrieksdealer van o.a. onderstaande A-merk fabrikanten. Wij monteren, onderhouden en testen conform de door de fabrikant opgegeven richtlijnen en procedures. Onze ervaren vakmensen worden dor de fabrikanten continue geïnformeerd en bijgeschoold over de laatste ontwikkelingen.