Over ons

Een modern & solide familiebedrijf

Ontstaan vanuit het ambacht van wagenmakers is Rondaan uitgegroeid tot een innovatieve en gespecialiseerde fabrikant en serviceorganisatie van transportmiddelen, hydraulische laad- en lossystemen en wegbeheermaterieel. De inmiddels 4e generatie Rondaan's combineren vakmanschap en ervaring met de meest moderne technieken en inzichten.

Innovatieve logistieke oplossingen

Met ons team van ervaren en goed opgeleide vakmensen staan wij 24/7 klaar voor onze klanten die wij vooruit helpen met innovatieve logistieke oplossingen en de hoogst haalbare kwaliteit. Geen klant en geen toepassing is hetzelfde daarom luisteren wij goed naar de wensen van onze klanten. Hierdoor bieden wij elke klant de best passende en voor zijn toepassing de hoogst renderende oplossing. Klanttevredenheid en een lange termijn relatie met onze klanten staan daarbij voorop.

Onze producten

Laatste nieuws & actualiteiten

4 mei 2019

Weer een milieu vriendelijke primeur bij Rondaan!

Door Rondaan geleverd en opgebouwd: Robuuste Palfinger PK26002EH laadkraan en...

Lees meer

4 juli 2018

Omrop Fryslân: NNRD breidt uit met nieuwe energiezuinige portaalwagens

De Noord Nederlandse Reinigings Dienst heeft vrijdag drie nieuwe euro 6...

Lees meer

4 juli 2017

Weer een primeur bij Rondaan!

Wederom een schone primeur bij Rondaan: De 1e 100% CNG Scania met...

Lees meer

Fabrieksdealer van:

Rondaan is geautoriseerd fabrieksdealer van o.a. onderstaande A-merk fabrikanten. Wij monteren, onderhouden en testen conform de door de fabrikant opgegeven richtlijnen en procedures. Onze ervaren vakmensen worden dor de fabrikanten continue geïnformeerd en bijgeschoold over de laatste ontwikkelingen.