Over ons

Een modern & solide familiebedrijf

Ontstaan vanuit het ambacht van wagenmakers is Rondaan uitgegroeid tot een innovatieve en gespecialiseerde fabrikant en serviceorganisatie van transportmiddelen, hydraulische laad- en lossystemen en wegbeheermaterieel. De inmiddels 4e generatie Rondaan's combineren vakmanschap en ervaring met de meest moderne technieken en inzichten.

Download onze brochure

Innovatieve logistieke oplossingen

Met ons team van ervaren en goed opgeleide vakmensen staan wij 24/7 klaar voor onze klanten die wij vooruit helpen met innovatieve logistieke oplossingen en de hoogst haalbare kwaliteit. Geen klant en geen toepassing is hetzelfde daarom luisteren wij goed naar de wensen van onze klanten. Hierdoor bieden wij elke klant de best passende en voor zijn toepassing de hoogst renderende oplossing. Klanttevredenheid en een lange termijn relatie met onze klanten staan daarbij voorop.

Onze producten

Laatste nieuws & actualiteiten

3 mei 2021

Primeur voor Nederland: oplevering nieuwe generatie Palfinger PK58002 TEC 7 autolaadkraan

Voor onze klant E.J. de Jong Transport hebben wij een Scania 6x2*4...

Lees meer

29 april 2021

Vacatures: allround monteur & constructeur-samensteller

Wij groeien, groei jij mee? Wij zijn op zoek naar een Allround monteur en een...

Lees meer

6 april 2021

Nieuw: online container aanhangwagen configureren met productconfigurator

Vanaf nu is het mogelijk voor afnemers om online container aanhangwagens te...

Lees meer

Fabrieksdealer van:

Rondaan is geautoriseerd fabrieksdealer van o.a. onderstaande A-merk fabrikanten. Wij monteren, onderhouden en testen conform de door de fabrikant opgegeven richtlijnen en procedures. Onze ervaren vakmensen worden dor de fabrikanten continue geïnformeerd en bijgeschoold over de laatste ontwikkelingen.