Over ons

Een modern en solide familiebedrijf

Ontstaan in 1915 vanuit het ambacht van wagenmakers, is Rondaan inmiddels uitgegroeid tot een innovatieve en gespecialiseerde fabrikant en serviceorganisatie van transportmiddelen, hydraulische laad- en lossystemen en wegbeheermaterieel. De inmiddels 4e generatie Rondaan's combineren vakmanschap en ervaring met de meest moderne technieken en inzichten.

Download onze brochure

Het team

Pieter Dirk Rondaan

Directie

Alwin Nieborg

Sales 

Arnold Jan Ruisch

Projectmanager nieuwbouw

Jan Sake Rondaan

Directie en sales

Rinze Kalsbeek

Servicemanager

Jan Bootsma

Productiemanager nieuwbouw

Innovatieve logistieke oplossingen

Met ons team van ervaren en goed opgeleide vakmensen staan wij 24/7 klaar voor onze klanten. Wij helpen onze klanten vooruit met innovatieve logistieke oplossingen en de hoogst haalbare kwaliteit. Geen klant en geen toepassing is hetzelfde: daarom luisteren wij goed naar de wensen van onze klanten. Hierdoor bieden wij elke klant de best passende en voor zijn toepassing de hoogst renderende oplossing. Klanttevredenheid en een langetermijnrelatie met onze klanten staan daarbij voorop.

Onze producten

Rondaan kiest voor duurzaam

Wij zijn continu bezig met optimalisaties omtrent duurzaamheid. De afgelopen jaren hebben we al diverse maatregelen genomen om bij te dragen aan een betere en duurzamere wereld. Zo werken we vanuit een compleet duurzame bedrijfshal, worden onze producten en grondstoffen maximaal hergebruikt en waardevernietiging beperkt. 

Lees meer

Laatste nieuws & actualiteiten

26 juli 2022

Rondaan levert eerste mestoplegger chassis

Naar aanleiding van een klantvraag van Fa. Wassenaar uit Bitgummole hebben...

Lees meer

25 juni 2022

Vacatures

Vacatures: allround monteur & constructeur-samensteller. Wij groeien, groei...

Lees meer

9 juni 2022

RASCO heeft dé geschikte wintermachine voor Nederland

Een wintermachine die afgestemd is op de Nederlandse weg- en...

Lees meer

Fabrieksdealer van

Rondaan is geautoriseerd fabrieksdealer van onder andere onderstaande A-merk fabrikanten. Wij monteren, onderhouden en testen conform de door de fabrikant opgegeven richtlijnen en procedures. Onze ervaren vakmensen worden door de fabrikanten continu geïnformeerd en bijgeschoold over de laatste ontwikkelingen.