Rondaan levert eerste mestoplegger chassis

26 juli 2022

Naar aanleiding van een klantvraag van Fa. Wassenaar uit Bitgummole hebben wij in samenwerking met Truck en Trailerservice Smilde en Kuipers Woudsend deze stalen mestoplegger chassis ontwikkeld en geproduceerd.

Het chassis is voorzien van twee gestuurde assen en twee liftassen. Aan de achterzijde zijn RVS achterspiegelplaten gemonteerd met de kenmerken ‘Rondaan’ Ledverlichting. Het chassis is door Kuipers Woudsend voorzien van een RVS tank en afgemonteerd bij de mestoplegger specialisten van Truck en Trailer Service Smilde! Zij hebben ook een geijkt weegsysteem gemonteerd van Reek Weegtechniek. In de kenmerkende ‘Fryske vlag’ kleuren van Wassenaar is het eindresultaat van deze perfect mestoplegger zeer geslaagd!

Vragen over deze oplegger? Dan kunt u contact opnemen met Rowin Aalbers van Truck en Trailers Smilde.

Terug naar overzicht

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor periodieke keuringen zoals ALK, LLS, LPK en Palkeur kunt u bij ons in Berltsum/Berlikum en Sneek terecht. Vanuit Sneek helpen wij u bij storingen snel weer op weg met onze mobiele werkplaats en hydrauliekservice/slangenpers. In Berltsum beschikt Rondaan over een grote spuiterij.

Onze diensten