Vacatures

25 juni 2021

Vacatures: allround monteur & constructeur-samensteller. Wij groeien, groei jij mee? Wij zijn op zoek naar een Allround monteur en een Constructeur-samensteller.

Vacature: allround monteur

Ben jij servicegericht, heb je twee rechterhanden maar ook de brains, hou je van afwisseling en breng je ons naar the next level? Dan zoeken wij jou!

Als monteur voer je regulier onderhoud, reparaties en periodieke keuringen uit aan hydraulische laad- en lossystemen, wintermachines en veegmachines. Bij storingen en calamiteiten aan het materieel van onze klanten help jij hen snel weer op weg, dit kan zowel in onze werkplaats als op locatie bij de klant.

De hele vacature bekijk je hier.

Vacature: constructeur-samensteller

Ben je trots op wat je maakt en hou je van afwisseling, dan zoeken wij jou! Wij hebben een mooie functie voor jou als constructeur-samensteller.

Als constructeur-samensteller leg jij in onze ruwbouw afdeling de basis voor onze krachtige en hoogwaardige producten.

De hele vacature bekijk je hier.

Over Rondaan

Rondaan is een innovatieve en gespecialiseerde fabrikant en serviceorganisatie van klantspecifieke transportmiddelen, hydraulische laad- en lossystemen en wegbeheermaterieel. Als Fries familiebedrijf (sinds 1915) richten wij ons op de lange termijn met respect voor mens & milieu. Zo is onze nieuwste productie hal volledig energieneutraal uitgevoerd en wekken wij met ons eigen zonnepark meer elektriciteit op dan dat wij verbruiken. Deze duurzame aanpak zit verweven in onze manier van werken en daarmee in onze producten.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat wij jou verder te bieden hebben? Neem contact op met Pieter Dirk Rondaan via 06-12278223 of pdr@rondaan.nl, dan maken we een kennismakingsafspraak en kun jij jouw cv toelichten!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Terug naar overzicht

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor periodieke keuringen zoals ALK, LLS, LPK en Palkeur kunt u bij ons in Berltsum/Berlikum en Sneek terecht. Vanuit Sneek helpen wij u bij storingen snel weer op weg met onze mobiele werkplaats en hydrauliekservice/slangenpers. In Berltsum beschikt Rondaan over een grote spuiterij.

Onze diensten