Online productconfigurator uitgebreid met R.A.F. portaal aanhangwagen

21 december 2021

Wegens het succes van de online productconfigurator breidt Rondaan deze uit met de R.A.F. portaal aanhangwagen. Naast de container aanhangwagen is het vanaf nu ook mogelijk om de portaal aanhangwagen volledig online samen te stellen.

Uitbreiding productconfigurator


Verschillende opties van onze producten afwegen en toevoegen wanneer het de klant uitkomt en vervolgens een volledig maatwerk product samenstellen. Met de online productconfigurator kan het. De productconfigurator zorgt voor een overzichtelijk en eenvoudig overzicht van de opties voor de afnemer. Daarnaast wordt het product visueel samengesteld met deze online tool. ‘We zien dat afnemers zich veel meer online oriënteren. Het is voor de klant direct zichtbaar wat de productopties zijn en ontvangt binnen 24-uur een offerte’, aldus Pieter Dirk Rondaan.

R.A.F portaal aanhangwagen


Het volledige proces van 3D CAD engineering, bouwen tot aan het conserveren vindt plaats in eigen huis. Kenmerkend voor de portaal aanhangwagen van Rondaan is de uitgekiende constructie en het sterke en lichte materiaalgebruik. De 3-assige aanhangwagens worden uitgevoerd met een trolley. Dit zorgt ervoor dat er eenvoudig drie portaalbakcontainers mee kunnen worden vervoerd. Daarnaast staan de aanhangwagens van Rondaan bekend om hun lange levensduur, goede restwaarde en lage onderhoudskosten. Ze hebben hierdoor een extreem lage kilometerkostprijs. Rondaan heeft tientallen jaren ervaring in het ontwikkelen en bouwen van containercombinaties voor alle voorkomende containerafzetsystemen. Deze ervaring ziet u terug in de aanhangwagens. Benieuwd naar de configurator?

Configureer RAF portaal aanhangwagen

Continue uitbreiding productconfigurator

Inmiddels is het mogelijk om een container aanhangwagen en een portaal aanhangwagen te configureren. De tool wordt echter nog verder uitgebreid. Zo is het binnenkort ook mogelijk om uw bulkkipper volledig naar wens online samen te stellen.

Terug naar overzicht

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor periodieke keuringen zoals ALK, LLS, LPK en Palkeur kunt u bij ons in Berltsum/Berlikum en Sneek terecht. Vanuit Sneek helpen wij u bij storingen snel weer op weg met onze mobiele werkplaats en hydrauliekservice/slangenpers. In Berltsum beschikt Rondaan over een grote spuiterij.

Onze diensten