Een mooie aflevering aan Wetterskip Fryslân: hybride kraan en mobiele werkplaats

19 januari 2021

Voor Wetterskip Fryslân mochten wij dit door Scania dealer Rinsma geleverde chassis voorzien van een gesloten laadbak, Palfinger PK8502 kraan met hydraulische lier, waterpomp, watertank en een volledige werkplaatsinrichting.

Duurzame onderhoudswagen

De kraan en de spuitinstallatie op deze auto kunnen behalve via de dieselmotor ook elektrisch worden aangedreven. Hiervoor is een groot accupakket ingebouwd dat de installaties overdag van energie kan voorzien en 's nachts wordt opgeladen. Dit scheelt fors in het verbruik van diesel en geeft minder uitstoot en lawaai tijdens de uitvoering van het werk. 

Deze auto voor Wetterskip Fryslân wordt ingezet voor onderhoud van de 270 rioolgemalen van het waterschap. 

Rondaan laadbakken

Bent u ook op zoek naar een unieke combinatie of wilt u meer informatie over onze producten?
Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Terug naar overzicht

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor periodieke keuringen zoals ALK, LLS, LPK en Palkeur kunt u bij ons in Berltsum/Berlikum en Sneek terecht. Vanuit Sneek helpen wij u bij storingen snel weer op weg met onze mobiele werkplaats en hydrauliekservice/slangenpers. In Berltsum beschikt Rondaan over een grote spuiterij.

Onze diensten