Rondaan wint aanbesteding wintermachines gemeente Rijssen-Holten

11 augustus 2020

Deze winter ziet u in de gemeente Rijssen-Holten de door Rondaan geleverde en onderhouden zoutstrooiers en -sproeiers rijden. Rondaan wint de aanbesteding voor wintermachines in deze gemeente en levert daarvoor acht Rasco machines inclusief ARMS strooimanagement systemen.

Zoutstrooiers en -sproeiers voor de gemeente Rijssen-Holten

De door Rondaan gewonnen aanbesteding betreft het leveren van wintermachines van Rasco. Gemeente Rijssen-Holten kiest hiermee voor een betrouwbare oplossing. De zoutstrooiers en -sproeiers staan bekend om hun efficiëntie én eenvoud.

De machines van Rasco zijn gericht op jarenlang inzet onder alle weersomstandigheden, kunnen het gehele winterseizoen gebruikt worden én staan garant voor een lange levensduur. Een duurzame oplossing dus!
 

Routebegeleiding en automatisch strooien

De zoutstrooiers en -sproeiers zijn voorzien van ARMS (Advanced Road Management System) dit is een informatie en communicatiesysteem waarmee het gebruik van de machines kan worden geregistreerd maar waarbij ook routebegeleiding en automatisch strooien mogelijk is. Het systeem verzamelt de gegevens realtime via een GPRS verbinding. Zo kan de gemeente op elk moment van de dag monitoren waar de wintermachines zich bevinden én welke route zij nog moeten afleggen, of reeds hebben afgelegd met daarbij aangegeven hoeveelheden en inzet.
 

Gemeente Rijssen-Holten kiest voor Rondaan

De combinatie van onze ijzersterke dienstverlening en de betrouwbare producten van Rasco hebben er toe geleid dat wij de leverancier van wintermachines worden. Een mooi resultaat om deze aanbesteding te winnen en zo onze kwaliteiten te laten zien op het gebied van wintermachines. Wij zijn erg trots om partner te mogen zijn van deze mooie gemeente!

 

Terug naar overzicht

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor periodieke keuringen zoals ALK, LLS, LPK en Palkeur kunt u bij ons in Berltsum/Berlikum en Sneek terecht. Vanuit Sneek helpen wij u bij storingen snel weer op weg met onze mobiele werkplaats en hydrauliekservice/slangenpers. In Berltsum beschikt Rondaan over een grote spuiterij.

Onze diensten