R.A.F. uitschuifbare aanhangwagen: van 6,3 meter naar 10,3 meter

23 maart 2020

Voor onze klant E.J. de Jong Transport uit Parrega ontwikkelden en bouwden wij een 2 -assige R.A.F. uitschuifbare aanhangwagen.

Uitschuiven naar een totaallengte van 10,3 meter

De R.A.F. uitschuifbare aanhangwagen is een 2-assige vlakke wagen met een standaard lengte van 6,3 meter. De vloerhoogte van de aanhangwagen bedraagt 89 cm. De laadvloer in het midden- en aan de achterzijde kunnen (pneumatisch) worden uitgeschoven tot een totaallengte van wel 10,3 meter.
Uitschuifbare aanhangwagen


Stabiele aanhangwagen, lichtgewicht én groot laadvermogen

Het chassis is voorzien van twee liggers waardoor ook in uitgeschoven toestand de aanhangwagen zeer stabiel blijft. Het is ook mogelijk om hiertussen bijvoorbeeld een kiel van een boot te laden. Ondanks de dubbele langsliggers, diverse opbergmogelijkheden onder de laadbak en de twee keer 10 ton assen bedraagt het eigen gewicht slechts 6.100 kg. In combinatie met een GVW (Gross Vehicle Weight) van 20 ton bedraagt het totale laadvermogen bijna 14 ton.  Voor een lange levensduur is het chassis gescouppeerd en in onze eigen spuiterij duurzaam afgelakt.
 

R.A.F. aanhangwagens

RAF staat voor Rondaan’s Aanhangwagen Fabriek. Het merk waaronder wij onze aanhangwagens sinds 1965 op de markt brengen. Wij bouwen de aanhangwagens naar klantwens. Het volledige proces van ontwikkeling doen wij in eigen huis. Zo hebben we door eigen engineering een optimale balans tussen eigen gewicht, laadvermogen en een duurzame levensduur.

 

Terug naar overzicht

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor periodieke keuringen zoals ALK, LLS, LPK en Palkeur kunt u bij ons in Berltsum/Berlikum en Sneek terecht. Vanuit Sneek helpen wij u bij storingen snel weer op weg met onze mobiele werkplaats en hydrauliekservice/slangenpers. In Berltsum beschikt Rondaan over een grote spuiterij.

Onze diensten