Rondaan voertuig op Omrop Fryslan: de gebruiker vertelt..

17 maart 2020

Een door Rondaan opgebouwd voertuig was afgelopen 11 maart te zien op Omrop Fryslan in Hea!

Het voertuig is door ons opgebouwd en voorzien van een JPM laadbak en Palfinger autolaadkraan en is gerealiseerd voor de Gemeente Tytsjersteradiel. De gebruiker vertelt in de video over de werkzaamheden die hij met het voertuig uitvoert en hoe hij het voertuig bediend.

Benieuwd naar de werking van de Palfinger autolaadkraan? Bekijk dan onderstaande video!

 

Terug naar overzicht

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor periodieke keuringen zoals ALK, LLS, LPK en Palkeur kunt u bij ons in Berltsum/Berlikum en Sneek terecht. Vanuit Sneek helpen wij u bij storingen snel weer op weg met onze mobiele werkplaats en hydrauliekservice/slangenpers. In Berltsum beschikt Rondaan over een grote spuiterij.

Onze diensten