JPM: dé lichtgewicht bedrijfswagenopbouw van dit moment!

20 februari 2020

Een lichte laadbak met voldoende laadvermogen voor uw bestelwagen? Dan kiest u voor JPM! De aluminium open laadbakken en kippers van JPM zijn een zeer goede oplossing voor uw bedrijfswagen.

Rondaan is importeur van JPM voor Nederland.  JPM is gespecialiseerd in de bouw van hoogwaardige open- en kippende (aluminium) laadbakken en gestandaardiseerde oplossingen voor de lichte bedrijfswagens. 
 

Nieuwe uitstoot- en verbruiksnormen

De Europese Commissie heeft nieuwe besluiten genomen wat betreft de Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP) regelgeving. Dit is een test die wordt gebruikt om het brandstofverbruik, CO2-uitstoot en vervuilende stoffen van een bedrijfswagen te meten. Dit wil zeggen dat de bedrijfswagens aan bepaalde uitstoot- en verbruiksnormen moeten voldoen. Per 1 september 2019 moeten alle nieuwe lichte bedrijfswagens met de WLTP-testmethode worden vastgesteld.
 

De geschikte lichte open laadbak voor uw bedrijfswagen

Dankzij de nieuwe wetgeving is niet iedere bedrijfswagen meer geschikt. De lichtgewicht JPM opbouw kan hier hét verschil maken! Door gebruik te maken van een volledig aluminium, maar robuuste opbouw is het toch mogelijk om voldoende laadvermogen te behouden bij bestelwagen chassis.
 

Klantspecifiek ontwikkelen? Ook dat kan met JPM!

Een aluminium JPM kipper kan als goede basis dienen voor de klantspecifieke wensen. Zo hebben wij voor Donkergroen onderstaand voertuig ontwikkeld. De JPM kipper dient als basis en voor het maatwerk hebben wij diverse opties toegevoegd. 

 

JPM kipper
 

Meer informatie over deze lichte bedrijfswagens?

Naast dat wij importeur van de JPM aluminium laadbakken zijn, kunt u voor veel meer zaken bij ons terecht. Van containersystemen tot autolaadkranen of onderhoud van uw wagenpark. Bij ons bent u op het juiste adres. Bekijk wat wij nog meer doen! Wij leveren duurzame kwaliteit, benieuwd naar ons? Neem vrijblijvend contact op.

 

Terug naar overzicht

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor periodieke keuringen zoals ALK, LLS, LPK en Palkeur kunt u bij ons in Berltsum/Berlikum en Sneek terecht. Vanuit Sneek helpen wij u bij storingen snel weer op weg met onze mobiele werkplaats en hydrauliekservice/slangenpers. In Berltsum beschikt Rondaan over een grote spuiterij.

Onze diensten