Nieuw: Duurzame Rondaan combinatie!

8 augustus 2019

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en dat is terug te zien in onze producten. Zo hebben wij voor het Noord Nederlandse Reinigings Dienst (NNRD) een volledig groene combinatie afgeleverd. Trailertotaal besteedde ook aandacht aan dit bijzondere product!

Een passende combinatie: VDL portaalarmsysteem en Rondaan aanhangwagen
Het VDL portaalarmsysteem is geleverd en gemonteerd door ons. Niet alleen de carrosserie is door ons opgebouwd, ook de lange drie assige aanhangwagen is een RAF product. Deze passende combinatie wordt door weinig bedrijven in Nederland geleverd. Kortgezegd: een écht uniek RAF (Rondaan Aanhangwagen Fabriek) product! 

Geschikt voor meerdere containers
De aanhangwagen is geschikt voor het transport van drie portaalarm containers achter elkaar. De middelste heeft het voordeel dat hij op een slider staat, waardoor deze ook eenvoudig op en af te zetten is. 

Volledig groene combinatie
De Scania is voorzien van een 410 pk sterke CNG (compressed natural gas) motor. Dit zorgt voor verschillende milieuvoordelen zoals minder CO2uitstoot. Daarnaast is zowel de montage van de opbouw als de aanhangwagen door ons ‘groen’ gelast en gemonteerd. Dit wil zeggen dat het is gedaan door ons eigen opgewekte stroom van ons zonnepark!

Meer informatie? 
Benieuwd wat Rondaan nog meer allemaal in huis heeft? Bekijk RAF aanhangwagens of neem vrijblijvend contact met ons op en ervaar de winst van een Rondaan! 

 

 

 

Terug naar overzicht

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor periodieke keuringen zoals ALK, LLS, LPK en Palkeur kunt u bij ons in Berltsum/Berlikum en Sneek terecht. Vanuit Sneek helpen wij u bij storingen snel weer op weg met onze mobiele werkplaats en hydrauliekservice/slangenpers. In Berltsum beschikt Rondaan over een grote spuiterij.

Onze diensten