11 RASCO combistrooiers + 8 RAF aanhangwagen chassis voor langzaam verkeer + Rasco Epos 30 besturing- en routebeleiding systeem

Aan Omrin leveren wij momenteel een order uit van 11 stuks RASCO Combistrooiers. Uit deze order werden 8 stuks gemonteerd op door Rondaan Carrosserie en Wagenbouw B.V. gebouwde R.A.F Aanhangwagen chassis voor langzaam verkeer. Omrin zet deze wintermachines in voor de Gemeente Leeuwarden. Meestentijds wordt niet gestrooid met vast zout maar met pekelwater. Hierdoor wordt minder zout verbruikt met als gevolg minder milieu belasting en lagere exploitatie kosten. Tevens zijn deze machines voorzien van van een Rasco Epos 30 besturing- en routebegeleiding systeem. Hierdoor is automatisch strooien/ sproeien mogelijk op een vooraf ingestelde route. Omrin heeft ondertussen meer dan 20 Rasco wintermachimes. Rondaan BV is importeur van Rasco wintermachines voor Nederland.

Locatie
Datum
29 mei 2019
Categorie
Wintermachines
Vorige project Terug naar overzicht Volgende project

Welk project kunnen we voor jou oppakken?

Rondaan is fabrieksdealer van Palfinger, NCH-HTS en VDL en naast algemene carrosseriebouw gespecialiseerd in hydraulische laad- en lossystemen. Rondaan bouwt sterke lichtgewicht container aanhangwagens en is de oudste en meest ervaren fabrikant in Nederland van sluisbulkkippers met blaasinstallatie. Tevens zijn we importeur van RASCO wegbeheermaterieel zoals sneeuwploegen, zoutstrooiers en maaiarmen.

Onze producten