RAF container AHW + VDL haakarm

Fraaie Volvo combinatie met lichtgewicht RAF aanhangwagen geleevrd aan Vaarboer & Twint te Beemster. Voertuig door Rondaan voorzien van VDL containersysteem en maatwerk zijafscherming. Tevens werd al het spuitwerk in onze eigen spuiterij uitgevoerd. Ook de lichtgewicht 3-Assige RAF aanhangwagen werd door Rondaan gebouwd en geleverd. Deze is o.a. ook voorzien van maatwerk zijafscherming en een achterspiegel die het fraaie geheel af maakt..

Wij vinden dit een fraai voorbeeld van het Rondaan "one-stop-shopping" principe. U brengt een truckchassis bij ons en rijdt enkele weken later weg met een complete combinatie! Allemaal geproduceerd op 1 adres!

Locatie
Datum
29 mei 2019
Categorie
R.A.F. Aanhangwagens
Vorige project Terug naar overzicht Volgende project

Welk project kunnen we voor jou oppakken?

Rondaan is fabrieksdealer van Palfinger, NCH-HTS en VDL en naast algemene carrosseriebouw gespecialiseerd in hydraulische laad- en lossystemen. Rondaan bouwt sterke lichtgewicht container aanhangwagens en is de oudste en meest ervaren fabrikant in Nederland van sluisbulkkippers met blaasinstallatie. Tevens zijn we importeur van RASCO wegbeheermaterieel zoals sneeuwploegen, zoutstrooiers en maaiarmen.

Onze producten