Scania Super 8x2*6 chassis + vlakke laadbak met hydraulische oprijrampen en een Palfinger PK48002-EH kraan

Voor Verkley kabels en leidingen met vestigingen in Drachten en Groningen mochten wij een door Rinsma geleverd Scania Super 8x2*6 chassis voorzien van een vlakke laadbak met hydraulische oprijrampen en een Palfinger PK48002-EH kraan. De laadbak is voorzien van diverse rongstraten, sjorogen en rondom RVS (laden-)kisten. Aan de achterzijde werd onder de laadbak een volbad verzinkte stophoutkist gemonteerd. Het geheel van ontwerp tot realisatie wordt door Rondaan in eigen huis uitgevoerd, hierdoor kunnen klanten altijd beschikken over optimaal inzetbaar materieel.

 

Verkley kabels en leidingen is actief in het leggen, monteren en testen van kabels en leidingen voor energie en water, inclusief horizontaal gestuurd boren door hun eigen boorafdeling. Hun vakmensen zijn ervaren in de advisering, engineering, projectmanagement en de realisatie van kabel- en leidingnetten.

Categorie
AutolaadkranenLaadbakken
Vorige project Terug naar overzicht Volgende project

Welk project kunnen we voor jou oppakken?

Rondaan is fabrieksdealer van Palfinger, NCH-HTS en VDL en naast algemene carrosseriebouw gespecialiseerd in hydraulische laad- en lossystemen. Rondaan bouwt sterke lichtgewicht container aanhangwagens en is de oudste en meest ervaren fabrikant in Nederland van sluisbulkkippers met blaasinstallatie. Tevens zijn we importeur van RASCO wegbeheermaterieel zoals sneeuwploegen, zoutstrooiers en maaiarmen.

Onze producten