3-assige RAF portaalcontainer aanhangwagen

Aan MDK Containers & Recycling – Den Dolder mochten wij deze 3-assige RAF portaalcontainer aanhangwagen afleveren. Deze aanhangwagen is geschikt om drie portaalcontainers per keer op de aanhangwagen mee te nemen, wanneer de lege containers worden gestapeld kan er nog meer per rit worden meegenomen. Door de inzet van deze aanhangwagen kan MDK nog efficiënter de werkzaamheden uitvoeren en met minder vervoersbewegingen meer doen!

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Zij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor MDK het belangrijkste. Zij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!

Datum
11 jul 2022
Categorie
Container aanhangwagens
Vorige project Terug naar overzicht Volgende project

Welk project kunnen we voor jou oppakken?

Rondaan is fabrieksdealer van Palfinger, NCH-HTS en VDL en naast algemene carrosseriebouw gespecialiseerd in hydraulische laad- en lossystemen. Rondaan bouwt sterke lichtgewicht container aanhangwagens en is de oudste en meest ervaren fabrikant in Nederland van sluisbulkkippers met blaasinstallatie. Tevens zijn we importeur van RASCO wegbeheermaterieel zoals sneeuwploegen, zoutstrooiers en maaiarmen.

Onze producten