PAX kiest voor kwaliteit en duurzame bedrijfszekere inzet: wederom een Rondaan set bestaande uit tweebakwagens en een trekker alle drie door Rondaan opgebouwd en uitgerust met een krachtige Palfinger laadkraan.

De trekker is uitgerust met de perfecte krachtpatser voor een 3-assig trekker chassis: de eindloos zwenkende Palfinger PK65002-SH. Deze kraan wordt gekenmerkt door een compact en licht ontwerp gecombineerd met een substantiële verhoging van de hefcapaciteit. De kraan is uitgerust met het HPSC stabiliteitbewakingssysteem wat de stabiliteit van het voertuig bewaakt, maar rekening houdt met een volkomen individuele positionering van de steunpoten en steunpootkokers. Dit uiterst innovatieve, door PALFINGER ontwikkelde systeem berekent de stabiliteit zo dicht als mogelijk naar de werkelijke stabiliteitssituatie; ook in krappe ruimtes. In nauw overleg met PAX heeft Rondaan alle ruimte aan het chassis uitgenut en zo zeer veel makkelijk toegankelijke opbergruimte gecreëerd.

Locatie
Datum
Categorie
Vorige project Terug naar overzicht Volgende project

Welk project kunnen we voor jou oppakken?

Rondaan is fabrieksdealer van Palfinger, NCH-HTS en VDL en naast algemene carrosseriebouw gespecialiseerd in hydraulische laad- en lossystemen. Rondaan bouwt sterke lichtgewicht container aanhangwagens en is de oudste en meest ervaren fabrikant in Nederland van sluisbulkkippers met blaasinstallatie. Tevens zijn we importeur van RASCO wegbeheermaterieel zoals sneeuwploegen, zoutstrooiers en maaiarmen.

Onze producten