Palfinger laadkraan + open laadbak

Voor Bouwgroep Dijkstra Draisma uit Dokkum mochten wij een door Scania dealer Rinsma geleverd 8x2 chassis voorzien van een Palfinger PK65002-SH-F autolaadkraan en open laadbak. Met een gieklengte van meer dan 18 meter is deze Palfinger kraan uitermate geschikt voor de dagelijkse praktijk van BGDD. Dit voertuig wordt gebruikt voor het zo efficiënt mogelijk transporteren van eigen goederen zoals containers en steigermaterieel van – en naar de diverse bouwplaatsen. De Rondaan laadbak is rondom voorzien van alu.zijschotten en RVS opbergkisten rondom.

Net als Rondaan is Bouwgroep Dijkstra Draisma een echt familiebedrijf. In de markt nemen zij een voortrekkersrol in om de bouw te vernieuwen en te verduurzamen. In de afgelopen jaren is het bedrijf getransformeerd van aannemer naar aanbieder en bieden ze producten en diensten aan en zijn daarbij verantwoordelijk voor het gehele proces: Total Cost of Ownership. Het motto van BGDD luidt dan ook: Samen voorop naar de duurzame toekomst!

 

Categorie
AutolaadkranenLaadbakken
Vorige project Terug naar overzicht Volgende project

Welk project kunnen we voor jou oppakken?

Rondaan is fabrieksdealer van Palfinger, NCH-HTS en VDL en naast algemene carrosseriebouw gespecialiseerd in hydraulische laad- en lossystemen. Rondaan bouwt sterke lichtgewicht container aanhangwagens en is de oudste en meest ervaren fabrikant in Nederland van sluisbulkkippers met blaasinstallatie. Tevens zijn we importeur van RASCO wegbeheermaterieel zoals sneeuwploegen, zoutstrooiers en maaiarmen.

Onze producten