RAF containeraanhangwagen chassis

Aan Swartjes Transport & Afvalcontainers uit Nijmegen leverden wij recentelijk een lichtgewicht RAF containeraanhangwagen chassis af. Het betreft hier een multi-functionele dubbelsysteems aanhangwagen waar de meest uiteenlopende containers op kunnen worden vervoerd. Om het geheel compleet te maken werd de aanhanger voorzien van dichte zijafscherming in kleur gespoten, centrale vetsmering, LED verlichting en standverlichting.

Familiebedrijf Swartjes Transport BV levert een totaalpakket aan logistieke- en milieudiensten, zoals afvalverwerking en -inzameling, containerverhuur, transport en overslag

Categorie
Container aanhangwagens
Vorige project Terug naar overzicht Volgende project

Welk project kunnen we voor jou oppakken?

Rondaan is fabrieksdealer van Palfinger, NCH-HTS en VDL en naast algemene carrosseriebouw gespecialiseerd in hydraulische laad- en lossystemen. Rondaan bouwt sterke lichtgewicht container aanhangwagens en is de oudste en meest ervaren fabrikant in Nederland van sluisbulkkippers met blaasinstallatie. Tevens zijn we importeur van RASCO wegbeheermaterieel zoals sneeuwploegen, zoutstrooiers en maaiarmen.

Onze producten