RAF containeraanhangwagen chassis

Aan Duynie mochten wij alweer het 2e lichtgewicht RAF containeraanhangwagen chassis afleveren. Deze aanhangwagen is uitgevoerd met aluminium velgen voor nog meer laadvermogen. Voor extra borging van de container zijn pneumatische vergrendelhaken gemonteerd. De assen zijn voorzien van het BPW Airsave bandenspanning monitoringsysteem dat zorgt voor altijd de juiste bandenspanning, hiermee wordt onnodige slijtage van de banden en extra brandstofverbruik voorkomen. Om ook de veiligheid rondom de aanhangwagen te vergroten in het donker wanneer deze is afgekoppeld werd parkeerverlichting gemonteerd die zorgt voor een grotere zichtbaarheid voor overige weggebruikers.  Door het lage eigen gewicht van dit 3-assige RAF chassis blijft er een laadvermogen over van ruim  23.500 kg!!

Duynie Feed is gespecialiseerd in duurzame voeroplossingen gebaseerd op bijproducten uit de levensmiddelen-, dranken-, en biobrandstofindustrie.

Categorie
Container aanhangwagens
Vorige project Terug naar overzicht Volgende project

Welk project kunnen we voor jou oppakken?

Rondaan is fabrieksdealer van Palfinger, NCH-HTS en VDL en naast algemene carrosseriebouw gespecialiseerd in hydraulische laad- en lossystemen. Rondaan bouwt sterke lichtgewicht container aanhangwagens en is de oudste en meest ervaren fabrikant in Nederland van sluisbulkkippers met blaasinstallatie. Tevens zijn we importeur van RASCO wegbeheermaterieel zoals sneeuwploegen, zoutstrooiers en maaiarmen.

Onze producten