VDL P14 portaalarmsysteem

Voor NNRD, met vestigingen in Drachten en Groningen bouwden wij op een volledig elektrisch Volvo FE Electric chassis een VDL P14 portaalarmsysteem. Doordat er aan het chassis 2 accupakketten zijn gemonteerd, zijn de olietank en het ventielenblok achter het kopschot gemonteerd. Hierbij is er tevens rekening mee gehouden dat het afnetsysteem hier ook nog tussen past. Aan de achterzijde werd een RVS kist tussen de chassisbalken geplaatst en aan de zijkant degelijke opstappen. 

 

NNRD zal dit voertuig gaan inzetten in de stad Groningen. Deze stad is vanaf 1 januari 2025 een zero-emissiezone. Met de inzet van dit elektrische voertuig draagt NNRD, onderdeel van GP Groot bij aan de doelstelling om voortdurend te zoeken naar manieren om schoner en minder energie-intensief te werken en te produceren. Dit doet NNRD o.a. door het inzetten van energiezuinige bedrijfsmiddelen waarmee klanten in de binnenstad de garantie hebben dat hun afvalcontainers worden gebracht en opgehaald. Bij Rondaan vinden wij duurzaamheid ook erg belangrijk, u leest hier meer.

Datum
5 jun 2024
Categorie
Container afzetsystemen
Vorige project Terug naar overzicht Volgende project

Welk project kunnen we voor jou oppakken?

Rondaan is fabrieksdealer van Palfinger, NCH-HTS en VDL en naast algemene carrosseriebouw gespecialiseerd in hydraulische laad- en lossystemen. Rondaan bouwt sterke lichtgewicht container aanhangwagens en is de oudste en meest ervaren fabrikant in Nederland van sluisbulkkippers met blaasinstallatie. Tevens zijn we importeur van RASCO wegbeheermaterieel zoals sneeuwploegen, zoutstrooiers en maaiarmen.

Onze producten