Volvo 8x2*6 chassis + 25 tons VDL haakarm containerafzetsysteem

Voor Visser ATR uit Harlingen mochten wij een door LVS Trucks geleverd Volvo 8x2*6 chassis voorzien van een 25 tons VDL haakarm containerafzetsysteem. Ook werd een RVS kist en nettenrek gemonteerd voor het opruimen van spullen. Om veilig diverse maten containers te vervoeren is de truck aan de achterzijde uitgevoerd met een hydraulische klapbumper. En om veilig de container te kunnen afdekken met een net is gekozen voor een VBK afnetsysteem waarmee de chauffeur eenvoudig en zonder op de container te hoeven klimmen het net over de container kan doen.

 

Visser Afvalverwerking,Transport, Recycling is een volwaardig afvalverwerkingsbedrijf, dat zich bezighoudt met het inzamelen, verwerken en recyclen van afval. Voor ieder branche bieden zij een oplossing. Visser ATR is onderdeel van GP Groot uit Alkmaar.

Categorie
Container afzetsystemen
Vorige project Terug naar overzicht Volgende project

Welk project kunnen we voor jou oppakken?

Rondaan is fabrieksdealer van Palfinger, NCH-HTS en VDL en naast algemene carrosseriebouw gespecialiseerd in hydraulische laad- en lossystemen. Rondaan bouwt sterke lichtgewicht container aanhangwagens en is de oudste en meest ervaren fabrikant in Nederland van sluisbulkkippers met blaasinstallatie. Tevens zijn we importeur van RASCO wegbeheermaterieel zoals sneeuwploegen, zoutstrooiers en maaiarmen.

Onze producten