VDL haakarmsysteem + Epsilon opvouwbare Z-kraan

Voor de NNRD (Noord Nederlandse Reinigingsdienst) uit Drachten en Groningen mochten wij recentelijk een door Scania dealer Rinsma geleverd 8x2 chassis voorzien van een 25 tons VDL haakarmsysteem + Epsilon Q200Z95Tr opvouwbare Z-kraan. De opbouw werd tevens voorzien van een RVS ladenkist en nettenrek. Deze opbouw is tevens uitgerust met een Welvaarts weegsysteem en de kraan kan ook met een gemonteerde GEJO hakengrijper achter de cabine worden opgevouwd.

NNRD is gespecialiseerd in het ophalen, het transporteren en het verwerken van diverse soorten bedrijfsafval. NNRD zamelt alle soorten afval in van zo’n achtduizend bedrijven in voornamelijk Friesland, Groningen en Drenthe en is daarmee een echte regionale dienstverlener. NNRD is onderdeel van GP Groot.

Categorie
Container afzetsystemenAutolaadkranen
Vorige project Terug naar overzicht Volgende project

Welk project kunnen we voor jou oppakken?

Rondaan is fabrieksdealer van Palfinger, NCH-HTS en VDL en naast algemene carrosseriebouw gespecialiseerd in hydraulische laad- en lossystemen. Rondaan bouwt sterke lichtgewicht container aanhangwagens en is de oudste en meest ervaren fabrikant in Nederland van sluisbulkkippers met blaasinstallatie. Tevens zijn we importeur van RASCO wegbeheermaterieel zoals sneeuwploegen, zoutstrooiers en maaiarmen.

Onze producten