JPM 3-zijden kipper + Palfinger PK3400 High Performance kraan

Voor gemeente Vlieland mochten wij een Fuso Canter 6C18 4x4 chassis opbouwen. Op dit veelzijdige voertuig is een JPM 3-zijden kipper gemonteerd met hulpframe geschikt voor montage van een Palfinger PK3400 High Performance kraan. De kipper is uitgevoerd met een stalen vloer en een volbad gegalvaniseerd hulpframe voor de kipper. De Palfinger kraan is uitgevoerd met o.a. een hydraulische lier en radiografische afstandsbediening. 

Om het voertuig ook te gebruiken voor winterdienst inzet werd er extra hydrauliek voor aandrijving van de RASCO zoutstrooier gemonteerd. Voor extra veiligheid is op het voertuig een flitserbalk gemonteerd. 

Datum
8 jan 2024
Categorie
AutolaadkranenKippers
Vorige project Terug naar overzicht Volgende project

Welk project kunnen we voor jou oppakken?

Rondaan is fabrieksdealer van Palfinger, NCH-HTS en VDL en naast algemene carrosseriebouw gespecialiseerd in hydraulische laad- en lossystemen. Rondaan bouwt sterke lichtgewicht container aanhangwagens en is de oudste en meest ervaren fabrikant in Nederland van sluisbulkkippers met blaasinstallatie. Tevens zijn we importeur van RASCO wegbeheermaterieel zoals sneeuwploegen, zoutstrooiers en maaiarmen.

Onze producten