JPM afzetcontainer

Aan Milieudienst Groningen leverden wij een lichtgewicht aluminium JPM afzetcontainer. Deze lichtgewicht afzetcontainer wordt ingezet als vuilcontainer op een lichte bedrijfswagen die is voorzien van een haakarmsysteem. De JPM afzetcontainer is uitgevoerd in aluminium en heeft daardoor een laag eigen gewicht. De container is voorzien van demontabele zijbordverhogers en een afdekkleed. Aan de onderzijde is de container voorzien van rollen zodat deze op de grond gemakkelijk kan worden afgezet of verplaatst.

Rondaan is de importeur voor Nederland van het Franse JPM. JPM is gespecialiseerd in de bouw van kwalitatief hoogwaardige open- en kiepende laadbakken. JPM richt zich op gestandaardiseerde oplossingen voor lichte bedrijfswagens, daardoor kennen de laadbakken een zeer interessante prijs-kwaliteitverhouding.

Datum
18 apr 2023
Categorie
Lichte bedrijfswagens
Vorige project Terug naar overzicht Volgende project

Welk project kunnen we voor jou oppakken?

Rondaan is fabrieksdealer van Palfinger, NCH-HTS en VDL en naast algemene carrosseriebouw gespecialiseerd in hydraulische laad- en lossystemen. Rondaan bouwt sterke lichtgewicht container aanhangwagens en is de oudste en meest ervaren fabrikant in Nederland van sluisbulkkippers met blaasinstallatie. Tevens zijn we importeur van RASCO wegbeheermaterieel zoals sneeuwploegen, zoutstrooiers en maaiarmen.

Onze producten