JPM open laadbak

In samenwerking met Wierda Bedrijfswagens mochten wij dit MAN TGE chassis - dat is verkocht aan Metaalzetterij Heerenveen - voorzien van een lichtgewicht JPM open laadbak met een lengte van bijna 4,3 m. Deze volledig aluminium laadbak is voorzien van een multiplex laadvloer en aluminium zijschotten. Aan de voorzijde is een robuust kopschot aangebracht.

Rondaan is de importeur voor Nederland van het Franse JPM. JPM is gespecialiseerd in de bouw van kwalitatief hoogwaardige open- en kiepende laadbakken. JPM richt zich op gestandaardiseerde oplossingen voor lichte bedrijfswagens, daardoor kennen de laadbakken een zeer interessante prijs-kwaliteitverhouding.

Datum
18 apr 2023
Categorie
Lichte bedrijfswagens
Vorige project Terug naar overzicht Volgende project

Welk project kunnen we voor jou oppakken?

Rondaan is fabrieksdealer van Palfinger, NCH-HTS en VDL en naast algemene carrosseriebouw gespecialiseerd in hydraulische laad- en lossystemen. Rondaan bouwt sterke lichtgewicht container aanhangwagens en is de oudste en meest ervaren fabrikant in Nederland van sluisbulkkippers met blaasinstallatie. Tevens zijn we importeur van RASCO wegbeheermaterieel zoals sneeuwploegen, zoutstrooiers en maaiarmen.

Onze producten