3-assig Rondaan aluminium kipchassis

Voor Van Triest Veevoeders uit Hoogeveen produceerden wij een 3-assig Rondaan aluminium kipchassis met starre assen. Dit aluminium chassis is voorzien van BPW-assen met schijfremmen en liftas. Deze assen zijn uitgevoerd met het BPW AirSave systeem. Dit zorgt ervoor dat de bandendruk optimaal blijft én de veiligheid wordt verhoogd. De kans op een klapband wordt namelijk aanzienlijk verminderd. Als afwerking is de oplegger volledig gespoten in de herkenbare Van Triest bedrijfskleuren en werd aan de achterzijde ronde ledverlichting aangebracht.

Van Triest Veevoeders is een 4e generatie familiebedrijf dat sinds de oprichting in 1959 is uitgegroeid tot een professionele onderneming gespecialiseerd in de aan- en verkoop van hoogwaardige vochtrijke krachtvoeders en ruwvoer. Korte lijnen, kwaliteit leveren en doen wat is beloofd. Kernwaarden waar Rondaan als 4e generatie familiebedrijf zich goed mee kan verenigen!

Datum
18 apr 2023
Categorie
Container afzetsystemen
Vorige project Terug naar overzicht Volgende project

Welk project kunnen we voor jou oppakken?

Rondaan is fabrieksdealer van Palfinger, NCH-HTS en VDL en naast algemene carrosseriebouw gespecialiseerd in hydraulische laad- en lossystemen. Rondaan bouwt sterke lichtgewicht container aanhangwagens en is de oudste en meest ervaren fabrikant in Nederland van sluisbulkkippers met blaasinstallatie. Tevens zijn we importeur van RASCO wegbeheermaterieel zoals sneeuwploegen, zoutstrooiers en maaiarmen.

Onze producten