Palfinger PK48002-EH autolaadkraan en vlakke laadbak

Voor Verno Materieelverhuur BV produceerden wij deze complete combinatie! Op een door Scania dealer Rinsma geleverd Scania G410 8x2/*6 chassis werd een Palfinger PK48002-EH autolaadkraan gemonteerd i.c.m. een vlakke laadbak met hydraulische oprijrampen.

In de laadvloer zijn diverse voorzieningen aangebracht om het meest uiteenlopende materieel vast te kunnen zetten. Om alle vastzetmaterialen op te bergen werden rondom RVS kisten gemonteerd en onder de achterzijde een stophoutkist. Achter dit Scania chassis is een RAF RAM18 middenas aanhangwagen gekoppeld.

Dit RAF middenas chassis is ontwikkeld én geproduceerd door Rondaan. Deze aanhangwagen heeft een vloerhoogte van slechts 850 mm en aluminium oprijrampen aan de achterzijde. Door de lage vloerhoogte heeft deze aanhangwagen een zeer gunstige oprijhoek. Zo kunnen de meest uiteenlopende machines en hoogwerkers gemakkelijk op de laadbak kunnen worden gereden! Verno, dé verhuurder van Noord-Nederland: Innovatief, flexibel & altijd dichtbij. Verno Materieelverhuur ondersteunt bouw, GWW, infra en evenementen bij grote en kleine huurvraagstukken. De hoekstenen van onze doorwerkgarantie zijn een groot pluspunt: Kwaliteit, snelle levering, korte lijnen & jong A-merk materieel.

Locatie
Datum
3 mrt 2023
Categorie
R.A.F. AanhangwagensAutolaadkranenContainer aanhangwagens
Vorige project Terug naar overzicht Volgende project

Welk project kunnen we voor jou oppakken?

Rondaan is fabrieksdealer van Palfinger, NCH-HTS en VDL en naast algemene carrosseriebouw gespecialiseerd in hydraulische laad- en lossystemen. Rondaan bouwt sterke lichtgewicht container aanhangwagens en is de oudste en meest ervaren fabrikant in Nederland van sluisbulkkippers met blaasinstallatie. Tevens zijn we importeur van RASCO wegbeheermaterieel zoals sneeuwploegen, zoutstrooiers en maaiarmen.

Onze producten