Palfinger PK26002-EH-G laadkraan en open laadbak

Voor ABS Steigerbouw uit Leeuwarden mochten wij dit door LVS Trucks geleverde Volvo FM5 chassis voorzien van een Palfinger PK26002-EH-G laadkraan en open laadbak. Deze Palfinger kraan heeft met 8x uitschuifbare giekdelen een vlucht van maar liefst 21,1 meter!

De kraan is onder andere voorzien van een extra rotator functie met slangtrommel en AOS. Dit is het exclusieve PALFINGER actieve trillingsdempingssysteem. Dit systeem compenseert sterk wisselende belastingen die kunnen optreden tijdens kraangebruik en is zeer geschikt voor kranen met een groot hydraulisch bereik. Daarnaast werd de truck voorzien van een degelijke Rondaan open laadbak voorzien van hardhouten vloer en aluminium zijschotten. Voor extra opbergruimte werden rondom RVS kisten gemonteerd en een stophout kist onder de achterzijde. ABS Steigerbouw gevestigd in Leeuwarden is specialist in steigerbouw zoals montage, demontage, transport en verhuur van steigermateriaal. Bekijk de fotoserie van dit mooie project!

Datum
17 jan 2023
Categorie
AutolaadkranenLaadbakken
Vorige project Terug naar overzicht Volgende project

Welk project kunnen we voor jou oppakken?

Rondaan is fabrieksdealer van Palfinger, NCH-HTS en VDL en naast algemene carrosseriebouw gespecialiseerd in hydraulische laad- en lossystemen. Rondaan bouwt sterke lichtgewicht container aanhangwagens en is de oudste en meest ervaren fabrikant in Nederland van sluisbulkkippers met blaasinstallatie. Tevens zijn we importeur van RASCO wegbeheermaterieel zoals sneeuwploegen, zoutstrooiers en maaiarmen.

Onze producten