RAF containeraanhangwagen

Aan Duynie mochten wij deze in de herkenbare “Duynie”kleuren uitgevoerde lichtgewicht RAF containeraanhangwagen afleveren. Deze aanhangwagen is uitgevoerd met aluminium velgen voor nog meer laadvermogen. Voor extra borging van de container zijn pneumatische vergrendelhaken gemonteerd. De assen zijn voorzien van het BPW AirSave automatische bandendruksysteem dat zorgt voor altijd de juiste bandenspanning, hiermee wordt onnodige slijtage van de banden en extra brandstofverbruik voorkomen. Om de veiligheid rondom de aanhangwagen te vergroten - wanneer deze is afgekoppeld in het donker - is er parkeerverlichting gemonteerd. Deze zorgt voor een betere zichtbaarheid voor overige weggebruikers. 

Duynie Feed is gespecialiseerd in duurzame voeroplossingen gebaseerd op bijproducten uit de levensmiddelen-, dranken-, en biobrandstofindustrie.

 

 

Datum
23 nov 2022
Categorie
R.A.F. AanhangwagensContainer aanhangwagens
Vorige project Terug naar overzicht Volgende project

Welk project kunnen we voor jou oppakken?

Rondaan is fabrieksdealer van Palfinger, NCH-HTS en VDL en naast algemene carrosseriebouw gespecialiseerd in hydraulische laad- en lossystemen. Rondaan bouwt sterke lichtgewicht container aanhangwagens en is de oudste en meest ervaren fabrikant in Nederland van sluisbulkkippers met blaasinstallatie. Tevens zijn we importeur van RASCO wegbeheermaterieel zoals sneeuwploegen, zoutstrooiers en maaiarmen.

Onze producten