VDL haakarmsysteem

Samen met Scania dealer Rinsma werd voor @omrin een Scania 4x2 CNG chassis voorzien van een 40 tons @vdlgroep haakarmsysteem. Rinsma heeft het Scania chassis aangepast met o.a. een andere achteras. Zo is een terminal voertuig ontstaan waarop - met de nodige aanpassingen en verstevigingen - door Rondaan een VDL haakarmsysteem is gemonteerd. De weegmodulen voor het Welvaarts totaal-onder-haak-weegsysteem zijn tussen het chassis en de haakarm gemonteerd. Zo is het mogelijk om continu de container gelijk te wegen én op afstand uit te lezen. Groot voordeel hiervan is dat @omrin tijdens het werken geen tijd meer verliest met het in- en uitwegen op een weegbrug van een container. Doordat dit voertuig 24/7 wordt ingezet zorgt dit voor een fikse tijdsbesparing!

Naast het monteren van het containersysteem werd het voertuig rondom voorzien van zijbeplating, afdekplaten en zware stalen massieve spatborden.

Locatie
Datum
13 okt 2022
Categorie
Container afzetsystemen
Vorige project Terug naar overzicht Volgende project

Welk project kunnen we voor jou oppakken?

Rondaan is fabrieksdealer van Palfinger, NCH-HTS en VDL en naast algemene carrosseriebouw gespecialiseerd in hydraulische laad- en lossystemen. Rondaan bouwt sterke lichtgewicht container aanhangwagens en is de oudste en meest ervaren fabrikant in Nederland van sluisbulkkippers met blaasinstallatie. Tevens zijn we importeur van RASCO wegbeheermaterieel zoals sneeuwploegen, zoutstrooiers en maaiarmen.

Onze producten