Fijne feestdagen!

22 december 2021

Het team van Rondaan wenst u fijne feestdagen en een flitsend en gezond 2022!

Het afgelopen jaar hebben wij met ons team wederom mooie stappen mogen zetten. We zetten de verduurzamingsslag van ons bedrijf door. Zo hebben we een 100% elektrische veegmachine, de LYNX Charge van Rasco, toegevoegd aan ons assortiment. Een absoluut hoogtepunt is de lancering van onze online productconfigurator. Door middel van onze configurator stelt u eenvoudig een container aanhangwagen of een portaal aanhangwagen samen. Selecteer de gewenste opties en configureer in enkele stappen een volledig maatwerk product. De configurator wordt het komende jaar verder uitgebreid met onze producten.

In 2022 staat ons team weer voor u klaar en helpen u graag op weg. Op locatie of met onze mobiele werkplaats, wij zorgen ervoor dat u snel weer aan de slag kan. 

Tot volgend jaar!

Terug naar overzicht

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor periodieke keuringen zoals ALK, LLS, LPK en Palkeur kunt u bij ons in Berltsum/Berlikum en Sneek terecht. Vanuit Sneek helpen wij u bij storingen snel weer op weg met onze mobiele werkplaats en hydrauliekservice/slangenpers. In Berltsum beschikt Rondaan over een grote spuiterij.

Onze diensten