Nieuw: LYNX Charge, 100% elektrische veeg-zuigmachine

10 november 2021

Sinds oktober hebben wij ons productaanbod van Rasco uitgebreid met de LYNX Charge. Dé 100% elektrische veeg-zuigmachine voor de toekomst.

In 2018 lanceerde Rasco een nieuwe veeg-zuigmachine genaamd de LYNX. Een compacte machine van 2m3 die zijn beloftes waar maakt. Hoe? Hij doet wat hij moet doen met een focus op de gebruiker en omgeving. Echter ging Rasco nog een stapje verder in de groene richting en introduceerde een 100% elektrische veeg-zuigmachine. De LYNX Charge.

De veeg-zuigmachine voor de toekomst

Rasco draagt actief zijn steentje bij aan een duurzamere en minder vervuilende wereld en dat vinden wij bij Rondaan erg belangrijk. Wij zijn dan ook erg blij dat wij deze volledige elektrische machine aan ons productaanbod mogen toevoegen. Zo gaan we samen op weg naar een duurzame toekomst.

Doet u mee? Lees meer over de LYNX Charge of neem contact met ons op voor een demo.

Terug naar overzicht

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor periodieke keuringen zoals ALK, LLS, LPK en Palkeur kunt u bij ons in Berltsum/Berlikum en Sneek terecht. Vanuit Sneek helpen wij u bij storingen snel weer op weg met onze mobiele werkplaats en hydrauliekservice/slangenpers. In Berltsum beschikt Rondaan over een grote spuiterij.

Onze diensten