Primeur voor Nederland: oplevering nieuwe generatie Palfinger PK58002 TEC 7 autolaadkraan

3 mei 2021

Voor onze klant E.J. de Jong Transport hebben wij een Scania 6x2*4 trekkerchassis met EAS (Electronic Assisted Steering) voorzien van een pontonframe, steunpoten voor de cabine én een Palfinger PK58002 TEC7 autolaadkraan.

De eerste in Nederland

De Palfinger PK58002 TEC 7 kraan op het voertuig is de eerste van dit type geleverd in Nederland. Een echte primeur! De nieuwe generatie kraan onderscheidt zich door een hoog hefvermogen, laag eigen gewicht en is voorzien van het unieke P-boom ontwerp, welke zorgt draagt voor een zeer sterke giekcontsructie. Tevens is de kraan uitgevoerd met een hydraulische lier, voorzien van een SRC (Syncronised Rope Control). Dit zorgt ervoor dat de kraan met lier gemakkelijk in- en uitgevouwen kan worden.

Alles in eigen huis: van engineering tot opbouw


De volledige 3D engineering en het opbouwen van dit unieke project is in eigen huis uitgevoerd. “Hierdoor hebben wij grip op de doorlooptijd en kunnen we vooraf duidelijke afspraken met onze opdrachtgevers maken. Want bij Rondaan is afspraak, ook echt afspraak en houden we ons aan een strakke doorlooptijd”, stelt Jan Sake Rondaan. 


Rondaan Carrosserie en Wagenbouw

Ontstaan vanuit het ambacht van wagenmakers is Rondaan uitgegroeid tot een innovatieve- en gespecialiseerde fabrikant en serviceorganisatie van transportmiddelen, hydraulische laad- en lossystemen en wegbeheermaterieel. De inmiddels 4e generatie Rondaan's combineren vakmanschap en ervaring met de meest moderne technieken en inzichten. Meer informatie over onze producten? Neem gerust contact met ons op!

Terug naar overzicht

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor periodieke keuringen zoals ALK, LLS, LPK en Palkeur kunt u bij ons in Berltsum/Berlikum en Sneek terecht. Vanuit Sneek helpen wij u bij storingen snel weer op weg met onze mobiele werkplaats en hydrauliekservice/slangenpers. In Berltsum beschikt Rondaan over een grote spuiterij.

Onze diensten