Nieuw: Portaal aanhangwagens voor Renewi Nederland

16 december 2019

Het vervoeren van portaalcontainers moet op een efficiënte maar veilige manier gedaan worden. Hoe dat gerealiseerd wordt? Door gebruik te maken van een R.AF. aanhangwagen van Rondaan die voldoet aan alle eisen. Deze zorgt namelijk voor een gemakkelijkere manier van werken. Om het de chauffeurs van Renewi Nederland gemakkelijker te maken, leverden wij daarom weer een drietal R.A.F. aanhangwagens. Zo kunnen de medewerkers van dit toonaangevende waste-to-productbedrijf met behulp van Rondaan doorgaan met het realiseren van een duurzamere samenleving.

Gemakkelijker werken met de R.A.F. portaalbak AHW
De efficiëntere manier van werken wordt gerealiseerd door inzet van de 3-assige R.A.F Portaalbakaanhangwagens. Deze zijn geschikt voor het vervoer van drie portaalcontainers. Hierdoor kunnen per rit meer aantallen worden vervoerd. De portaal aanhangwagens zijn bovendien voorzien van een speciale gecertificeerde vastzetinrichting. Hierdoor wordt het vastzetten van de portaal containers fysiek minder inspannend voor de chauffeur gemaakt.

Uitstekende aanvulling op het assortiment
Deze drie portaal aanhangwagens zijn niet de eerste die Rondaan aan Renewi Nederland heeft mogen leveren. Met deze laatste levering staat de teller sinds medio 2018 inmiddels op zeventien geleverde R.A.F. portaalaanhangwagens. De portaal aanhangwagens worden op diverse locaties door heel Nederland ingezet voor het vervoeren van portaalcontainers. Waar de portaal aanhangwagen dan ook wordt gespot: grote kans dat het een Rondaan is.

Meer informatie over de portaal aanhangwagens?
Naast het leveren van R.A.F. portaalaanhangwagens, kan Rondaan nog veel meer! Rondaan is een innovatieve-, gespecialiseerde fabrikant en serviceorganisatie van transportmaterieel, hydraulische laad- en lossystemen en wegbeheermaterieel. Heeft u onze projecten al eens bekeken? Bent u nieuwsgierig geworden, dan helpen we u graag. Ervaar de winst van een Rondaan en neem vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar overzicht

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Voor periodieke keuringen zoals ALK, LLS, LPK en Palkeur kunt u bij ons in Berltsum/Berlikum en Sneek terecht. Vanuit Sneek helpen wij u bij storingen snel weer op weg met onze mobiele werkplaats en hydrauliekservice/slangenpers. In Berltsum beschikt Rondaan over een grote spuiterij.

Onze diensten