Rondaan Carrosserie & Wagenbouw BV

Nederlands Deutsch English Inloggen

Recente afleveringen RONDAAN in 2019

Alma

HTS kabelsysteem

Voor Alma Surhuizum zand- en grindhandel mochten wij deze Volvo tripple voorzien van een HTS-NCH kabel containerafzetsysteem. Het prachtige spuitwerk van onze spuiterij maakt het plaatje compleet.

MAN Truck & Bus

VDL haakarm

Voor MAN Truck & Bus Nederland mochten wij 2 stuks TGS 35.500 8x4/4 chassis voorzien van een 25 tons VDL haakarmsysteem. Deze voertuigen zijn uit voorraad leverbaar en kunnen direct worden ingezet.

PAX

Rondaan laadbak + Palfinger

Van der Meulen

RAF container AHW

Aan Van der Meulen Transport uit Leeuwarden mochten wij deze lichtgewicht R.A.F. containeraanhangwagen afleveren. De aanhangwagen zal samen met de nieuwe Volvo truck met VDL haakarmsysteem worden ingezet.

Jonkman

Schuifzeilen combi

Voor Jonkman Transporten mochten wij dit door Scania Joure geleverde chassis voorzien van een schuifzeil laadbak i.c.m. een 3-assige R.A.F aanhangwagen. Zowel de truck als aanhanger zijn geschikt voor het meenemen van een meeneemheftruck.

Menger

Rondaan laadbak

Voor Menger Transport uit Leeuwarden mochten wij jl. deze Volvo FM met kraan voorzien van een vlakke laadbak. Daarnaast werden RVS kisten en spatschilden gemonteerd. Aan de voorzijde onder de kraan werd extra opbergmogelijkheid gecreëerd. Ook werd de onderlijn van de cabine door Rondaan in de huisstijl gespoten.

Posthumus

Voor Posthumus Transport - Menaam mochten wij deze Scania 6x2 voorzien van een VDL haakarmsysteem en een afnetsysteem.

Omrin

VDL haakarm

Aan Omrin afd. OVS Greunsweg mochten wij samen met Scania Rinsma Berlikum Drachten dit Scania CNG chassis afleveren. Voertuig door Rondaan voorzien van een VDL haakarmsysteem. Het voertuig wordt ingezet op locatie "Greunsweg" voor o.a. op- en overslag van afzetcontainers.

Website en design door AddNoise internet & design