Rondaan Carrosserie & Wagenbouw BV

Nederlands Deutsch English Inloggen

Recente afleveringen RONDAAN in 2018

Stoof

RAF container AHW

Voor D.Stoof Kockengen mochten wij deze luxe uitgevoerde lichtgewicht R.A.F. Container aanhangwagen bouwen. Het betreft hier een dubbelsysteems aanhanger voorzien van o.a. pneumatische vergrendelklauwen, Alcoa velgen, zijsfscherming, nettenbak, etc.. Als finish werden de zijskirts, spatborden en het achterkader in de bedrijfskleur Groen metallic gespoten! Bedankt voor het vertrouwen Dirk !

Gemeente Achtkarspelen

Epsilon Z-kraan + Palift haakarm

Voor gemeente Achtkarspelen mochten wij dit door M.S. de Vries & Company geleverde Volvo FM chassis voorzien van een Epsilon Q170Z kraan i.c.m. een Palfinger haakarmsysteem.

Omrin

8x VDL haakarm

Voor Omrin Bedrijfsafval mag Rondaan een serie Scania G410 6x2 CBG chassis' voorzien van een VDL haakarmsysteem. Ook worden door Rondaan op deze voertuigen: gassteunen bijgeplaatst, ALU maatwerk zijafschermingspanelen gemaakt en gemonteerd en wordt elk voertuig voorzien van een afnetsysteem.

Renewi

8x RAF portaalbak AHW

Serie van 8 stuks R.A.F. Portaalaanhangers die Rondaan produceerde voor Renewi Nederland. Geschikt voor vervoer van 3 portaalcontainers

BNT

VDL haakarm

Voor Benny Nauta Int. Transport (BNT) mochten wij deze Volvo FH 8x2 Tripple voorzien van een VDL Haakarmsysteem. Ook werden aluminium spatborden en een RVS kist gemonteerd.

Politiek

Voor Politiek Fourage uit Lollum mochten wij deze 3-Assige vlakke aanhangwagen produceren. Vloerhoogte 98 cm en voorzien van liftas, pneumatisch verstelbare trekstang en meeneemheftruck voorziening. Op klantwens werd er een maatwerk achterspiegel samengesteld met ronde Led verlichting. Dat is de winst van een Rondaan!

Borger

VDL haakarm

Voor M-J Borger Transport mochten wij deze Scania voorzien van een VDL haakarmsysteem. Tevens werd er door Rondaan een nettenrek, RVS kist en afnetsysteem gemonteerd.

Gemeente Ameland

2x JPM alu laadbak

Recentelijk mochten wij samen met Cornelis Bedrijfsauto's 2 voertuigen leveren aan Gemeente Ameland. Beide voertuigen zijn door Rondaan voorzien van degelijke lichtgewicht aluminium JPM laadbak voor een maximaal laadvermogen! Dat is de winst van een Rondaan!

Comgoed

3x RAF container AHW

Serie van 3 stuks nieuwe RAF lichtgewicht container aanhangwagens voor Comgoed Transport uit Dirksland. Uitgevoerd als multi functionele dubbelsysteem aanhangers met een hoog laadvermogen. Deze mooie opdracht mochten wij uitvoeren in samenwerking met Bevako Hydraulics.

Bemmel Containerservice

RAF portaalbak AHW

Aan Bemmel Container Service BV uit Harmelen mochten wij recentelijk deze 3-assige R.A.F. Portaal aanhangwagen afleveren. Deze is geschikt voor transport van 3 portaal containers.

Vellema

Palfinger + Rondaan laadbak

Voor A.T. Vellema Transport uit Leeuwarden mochten wij een Scania NG chassis voorzien van een Palfinger PK53002-SH kraan en een laag opgebouwde vlakke Rondaan laadbak. Laadbak voorzien van rongstraten, gecertificeerde sjorogen en volledig in eigen huis geëngineerd, geproduceerd en gespoten. Dat is de winst van een Rondaan!

Schuilenburg

RAF portaalbak AHW & VDL portaalarm

Complete Rondaan combinatie voor Schuilenburg BV uit Rhenen: Door Rondaan opgebouwde VDL portaalarm afzetsysteem en een 3-assige R.A.F. Portaalaanhanger. De hanger is geschikt voor 3 portaalcontainers.

HSH

Palfinger + Rondaan laadbak

Voor HSH Timmerwerken uit Buitenpost mochten wij deze door Volvo dealer M.S. de Vries geleverde Volvo FE voorzien van een volledig gegalvaniseerde open laadbak met een Palfinger PK14.501 SLD-5 kraan. Tevens werden een opbergkast met rolluiken en diverse RVS kisten gemonteerd.

Wensink

Gasfles laadlift

In samenwerking met Wensink Mercedes-Benz mochten wij dit nieuwe type Mercedes-Benz Sprinter voorzien van een laadlift voor gas- en zuurstof flessen. De klant zal deze gaan inzetten voor distributie van medische gassen.

Visser ATR

VDL haakarm

Voor Visser ATR te Harlingen mochten wij deze Scania NG voorzien van een 25 tons VDL haakarm afzetsysteem.

BNT

VDL haakarm

Voor Benny Nauta Transport (BNT) bouwden wij een VDL haakarmsysteem + VBK Afnetsysteem op een Volvo FH chassis.

Gemeente Heerenveen

Epsilon Z-kraan + haakarm

Voor Gemeente Heerenveen mochten wij de opbouw van deze mutifunctionele Scania NG uitvoeren. Voertuig door ons voorzien van een Epsilon Q200Z95Tr i.c.m. Palift haakarm-systeem. Tevens heeft Rondaan de DIN plaat + alle voorzieningen voor wintermateriaal geleverd en opgebouwd.

Van der Heide

Bulkkipper

Voor J. Van der Heide & Zn. uit Heeg bouwden wij op deze Volvo FM een afzetbare bulkkipper voorzien van een groot model Rondaan bulksluis. Daarnaast werd het voertuig voorzien van een geluidsarme Welgro blower. Doordat dit voertuig is voorzien van een wisselframe kan het voertuig ook worden ingezet met een vlakke laadbak voor o.a. stro transport. Om er voor te zorgen dat dit werkpaard er vele jaren goed uit blijft zien werd gekozen voor volledig RVS achterspiegels en bumper. Dat is de winst van een Rondaan!

Pax

Palfinger + Rondaan laadbak (2x)

Voor PAX Bouw- en Industrieservice BV mochten wij 2x een Daf chassis voorzien van een Palfinger PK53002-SH kraan en vlakke Rondaan laadbak. De opbouw werd o.a. voorzien van diverse opbergmogelijkheden, uitschuifbare twist-locks en op de stalen delen van  bovenzijde laadbak werd een anti-slip coating aangebracht. Dit laatste om zodoende nog veiliger te kunnen werken. Dat is de winst van een Rondaan!

DJK

RAF container AHW + VDL haakarm

Voor DJK Logistics mochten wij deze Volvo voorzien van een VDL haakarmsysteem. Ook werd gelijktijdig de lichtgewicht RAF containeraanhanger door Rondaan geproduceerd. One stop shopping! Dat is de winst van een Rondaan.

Gemeente Harlingen

Lichtgewicht ALU kipper + Palfinger

Voor Gemeente Harlingen mochten wij i.s.m. Wensink Mercedes-Benz deze Sprinter voorzien een lichtgewicht aluminium JPM kwaliteits Kipper en een Palfinger PK2900A hydraulische autolaadkraan. Ook werden 2 gereedschapskisten gemonteerd. Dat is de winst van een Rondaan!

Visser ATR

VDL portaalarm

Voor Visser ATR te Harlingen mochten wij dit NG Scania P chassis voorzien van een VDL portaalarm afzetsysteem. Dit systeem is voorzien van een radiografische afstandbediening. Daarnaast werd het chassis door Rondaan voorzien van een RVS kist, nettenrek en stempelplaathouders.

E.J. de Jong

Palfinger + Rondaan laadbak

Voor E J de Jong Transport mochten wij dit Volvo FH chassis voorzien van een vlakke Rondaan laadbak en Palfinger PK53002-SH autolaadkraan. De bakwagen is in nauw overleg met fam. De Jong door ons voorzien van maatwerk RVS kisten en vele vastzet- en opbergmogelijkheden.

HT Trucking

VDL haakarm

Voor HT Trucking uit Drachten hebben wij deze Scania voorzien van een VDL haakarmsysteem en een VBK afnetsysteem.

Prov. Fryslân

Palfinger laadkraan

Aan Provincie Fryslân leverden wij recentelijk een Palfinger PK3400 hydraulische kraan met lier op het werkschip PW103. Tevens werd door Rondaan de ingebruikname keuring voor deze kraan geregeld.

Faber Audiovisuals

Wisselberry + laadklep

Voor Faber Audiovisuals monteerden wij op deze door Volvo dealer M.S. de Vries geleverde Volvo FH een wisselberry met onderschuif laadklep. Tevens werd er een RVS gereedschapskist aangebracht.

DJK

VDL haakarm + RAF container AHW

Prachtige Rondaan combi voor DJK: SCANIA NG door Rondaan voorzien van een VDL haakarm en het geheel compleet gemaakt met een lichtgewicht RAF dubbelsysteems container AHW.

JDV Transport

VDL haakarm

25-Tons VDL haakarm voor JDV Transport.

Sneek Recycling

18T VDL portaalarm + Epsilon

Mooie samenwerking met LVS trucks en Sandstra: Voor Sneek Recycling mochten wij deze multi inzetbare krachtpatser opbouwen. 18-tons VDL portaalarm gecombineerd met een snelle krachtige Epsilon Q200 Z-kraan.

Gemeente De Fryske Marren

RAF container AHW

RAF lichtgewicht container aanhangwagen voor gemeente De Fryske Marren. Deze aanhangwagen zal ingezet worden i.c.m. de afgelopen jaar door Rondaan opgebouwde Scania containerauto’s voor afvoer van diverse soorten maai-, hekkel, snoei- en bouwafval.

De Vlas

3-assige RAF container aanhangwagen + chassis verzinkt + trommelrem + 19.5" banden & wielen

Voor De Vlas Transport uit Harlingen produceerden wij deze 3-assige R.A.F. Container aanhangwagen. Bijzonder aan deze aanhanger is dat het chassis volbad verzinkt is uitgevoerd. Tevens werd de aanhanger op klantverzoek uitgevoerd met BPW trommelrem assen voorzien van 19,5” banden en wielen.

PAX

PAX kiest voor kwaliteit en duurzame bedrijfszekere inzet: wederom een Rondaan set bestaande uit tweebakwagens en een trekker alle drie door Rondaan opgebouwd en uitgerust met een krachtige Palfinger laadkraan.

De trekker is uitgerust met de perfecte krachtpatser voor een 3-assig trekker chassis: de eindloos zwenkende Palfinger PK65002-SH. Deze kraan wordt gekenmerkt door een compact en licht ontwerp gecombineerd met een substantiële verhoging van de hefcapaciteit. De kraan is uitgerust met het HPSC stabiliteitbewakingssysteem wat de stabiliteit van het voertuig bewaakt, maar rekening houdt met een volkomen individuele positionering van de steunpoten en steunpootkokers. Dit uiterst innovatieve, door PALFINGER ontwikkelde systeem berekent de stabiliteit zo dicht als mogelijk naar de werkelijke stabiliteitssituatie; ook in krappe ruimtes. In nauw overleg met PAX heeft Rondaan alle ruimte aan het chassis uitgenut en zo zeer veel makkelijk toegankelijke opbergruimte gecreëerd.

Van Kalsbeek

VDL haakarmsysteem + EPSILON Q170Z84Ti opvouwbare Z-kraan

Voor Van Kalsbeek uit Ferwoude mochten wij dit door Wensink Mercedes-Benz geleverde Arocs bouwvoertuig voorzien van een VDL haakarmsysteem i.c.m. een EPSILON Q170Z84Ti opvouwbare Z-kraan.

Van der Veer transport

25 tons VDL haakarmsysteem

Voor Van der Veer Transport uit Warns mochten wij deze imposante Volvo FH16 8x4 voorzien van een 25 Tons VDL haakarmsysteem. Truck werd geleverd door Volvo dealer M.S. De Vries & Company.

Ridder & de Vries transporten

VDL haakarmsysteem + palfinger PK22002-EH

Voor Ridder & de Vries Transporten mochten wij deze door Scania Rinsma Berlikum Drachten geleverde truck voorzien van een VDL Groep Haakarmsysteem in combinatie met een Palfinger PK22002-EH autolaadkraan. Deze Scania is uitgevoerd met een 100% CNG motor die zal worden ingezet voor Omrin.

Donkergroen

Sneeuwploegen + zoutstrooiers + Led lichtbalken + extra accu + laadruimte bekleding

Voor Donkergroen mochten wij de negen door Van der Brug geleverde Amaroks voorzien van Hilltip sneeuwploegen en zoutstrooiers. Ook hebben wij de LED lichtbalken, extra accu en laadruimte bekleding geleverd. De auto's van zullen op verscheidene Donkergroen locaties in Nederland worden ingezet.

W. Van Dijk BV

2-assige bulkkipper oplegger + Rondaan sluis

Voor W. Van Dijk BV Veevoederhandel uit Hijken mochten wij deze 2-assige bulkkipper oplegger bouwen. Deze bulkkipper met pneumatische losinstallatie is uitgevoerd met 5 deuren per zijde en 4 verplaatsbare tussenwanden. Uiteraard voorzien van een Rondaan - sluis. Tevens werd de opbouw van kiphydrauliek en blower op de door Sent Waninge geleverde DAF CF trekker door Rondaan uitgevoerd.

Van der Wal

VDL haakarmsysteem

De 2e Volvo met VDL haakarmsysteem gereed voor Van der Wal transport uit Heerenveen.

Gemeente Ameland

multi-functionele laadbak + Palfinger PC1500 + opbergkisten + hydrauliek aansluiting + watertank met pomp

Voor Gemeente Ameland mochten wij deze door Bedrijfswagen Service Friesland B.V. geleverde IVECO Daily voorzien van een multi-functionele laadbak en Palfinger PC1500 autolaadkraan. Daarnaast werden op het voertuig nog diverse opbergkisten, hydrauliek aansluiting en een watertank met pomp gemonteerd.

Website en design door AddNoise internet & design