Rondaan Carrosserie & Wagenbouw BV

Nederlands Deutsch English Inloggen

Recente afleveringen RONDAAN in 2018

De Vlas

3-assige RAF container aanhangwagen + chassis verzinkt + trommelrem + 19.5" banden & wielen

Voor De Vlas Transport uit Harlingen produceerden wij deze 3-assige R.A.F. Container aanhangwagen. Bijzonder aan deze aanhanger is dat het chassis volbad verzinkt is uitgevoerd. Tevens werd de aanhanger op klantverzoek uitgevoerd met BPW trommelrem assen voorzien van 19,5” banden en wielen.

PAX

PAX kiest voor kwaliteit en duurzame bedrijfszekere inzet: wederom een Rondaan set bestaande uit tweebakwagens en een trekker alle drie door Rondaan opgebouwd en uitgerust met een krachtige Palfinger laadkraan.

De trekker is uitgerust met de perfecte krachtpatser voor een 3-assig trekker chassis: de eindloos zwenkende Palfinger PK65002-SH. Deze kraan wordt gekenmerkt door een compact en licht ontwerp gecombineerd met een substantiële verhoging van de hefcapaciteit. De kraan is uitgerust met het HPSC stabiliteitbewakingssysteem wat de stabiliteit van het voertuig bewaakt, maar rekening houdt met een volkomen individuele positionering van de steunpoten en steunpootkokers. Dit uiterst innovatieve, door PALFINGER ontwikkelde systeem berekent de stabiliteit zo dicht als mogelijk naar de werkelijke stabiliteitssituatie; ook in krappe ruimtes. In nauw overleg met PAX heeft Rondaan alle ruimte aan het chassis uitgenut en zo zeer veel makkelijk toegankelijke opbergruimte gecreëerd.

Van Kalsbeek

VDL haakarmsysteem + EPSILON Q170Z84Ti opvouwbare Z-kraan

Voor Van Kalsbeek uit Ferwoude mochten wij dit door Wensink Mercedes-Benz geleverde Arocs bouwvoertuig voorzien van een VDL haakarmsysteem i.c.m. een EPSILON Q170Z84Ti opvouwbare Z-kraan.

Van der Veer transport

25 tons VDL haakarmsysteem

Voor Van der Veer Transport uit Warns mochten wij deze imposante Volvo FH16 8x4 voorzien van een 25 Tons VDL haakarmsysteem. Truck werd geleverd door Volvo dealer M.S. De Vries & Company.

Ridder & de Vries transporten

VDL haakarmsysteem + palfinger PK22002-EH

Voor Ridder & de Vries Transporten mochten wij deze door Scania Rinsma Berlikum Drachten geleverde truck voorzien van een VDL Groep Haakarmsysteem in combinatie met een Palfinger PK22002-EH autolaadkraan. Deze Scania is uitgevoerd met een 100% CNG motor die zal worden ingezet voor Omrin.

Donkergroen

Sneeuwploegen + zoutstrooiers + Led lichtbalken + extra accu + laadruimte bekleding

Voor Donkergroen mochten wij de negen door Van der Brug geleverde Amaroks voorzien van Hilltip sneeuwploegen en zoutstrooiers. Ook hebben wij de LED lichtbalken, extra accu en laadruimte bekleding geleverd. De auto's van zullen op verscheidene Donkergroen locaties in Nederland worden ingezet.

W. Van Dijk BV

2-assige bulkkipper oplegger + Rondaan sluis

Voor W. Van Dijk BV Veevoederhandel uit Hijken mochten wij deze 2-assige bulkkipper oplegger bouwen. Deze bulkkipper met pneumatische losinstallatie is uitgevoerd met 5 deuren per zijde en 4 verplaatsbare tussenwanden. Uiteraard voorzien van een Rondaan - sluis. Tevens werd de opbouw van kiphydrauliek en blower op de door Sent Waninge geleverde DAF CF trekker door Rondaan uitgevoerd.

Van der Wal

VDL haakarmsysteem

De 2e Volvo met VDL haakarmsysteem gereed voor Van der Wal transport uit Heerenveen.

Gemeente Ameland

multi-functionele laadbak + Palfinger PC1500 + opbergkisten + hydrauliek aansluiting + watertank met pomp

Voor Gemeente Ameland mochten wij deze door Bedrijfswagen Service Friesland B.V. geleverde IVECO Daily voorzien van een multi-functionele laadbak en Palfinger PC1500 autolaadkraan. Daarnaast werden op het voertuig nog diverse opbergkisten, hydrauliek aansluiting en een watertank met pomp gemonteerd.

Website en design door AddNoise internet & design