Rondaan Carrosserie & Wagenbouw BV

Nederlands Deutsch English Inloggen

Recente afleveringen RONDAAN in 2017

Laagraven

RAF container AHW

Metaalhandel Laagraven te Nieuwegein heeft gekozen voor een nieuwe generatie lichtgewicht 3-assige R.A.F. containeraanhangwagen. Deze nieuwe generatie RAF hangers zijn sterk maar hebben een zeer laag eigen gewicht: ten opzichte van de oude hanger gaat Laagraven er zo'n 2 ton (!) aan wettelijk laadvermogen op voor uit!

Verno

Palfinger + Rondaan laadbak

Multi inzetbaar werkpaard voor materieelverhuurder Verno. Volvo door Rondaan voorzien van een klantspecifieke laagopgebouwde laadbak met veel laadmeters/laadhoogte en hydraulisch bedienbare oprijrampen. Het geheel door Rondaan compleet gemaakt met een krachtige Palfinger PK48002EH laadkraan.

v/d Veer

RAF container AHW + VDL haakarm

Wederom een complete Rondaan containercombinatie voor Van der Veer: Een Volvo met 25-tons VDL haakarm, Welvaarts weegsysteem en lichtgewicht 3-assige dubbelsysteems R.A.F. containeraanhangwagen. De nieuwe generatie RAF's zijn robuust, hebben een zeer laag eigen gewicht en in de dubbelsysteems uitvoering is deze aanhangwagen geschikt voor meerdere types containers, en daardoor multi inzetbaar in een gemengde containervloot.

De Fryske Marren 1v2

Palift haakarm

Eerste uit een serie van 2 Scania's voor Gemeente De Fryske Marren, door Rondaan voorzien van een Palift haakarm.

Visser ATR

Epsilon Z-kraan + VDL haakarm

Multifunctioneel en degelijk werkpaard voor Visser ATR: Scania met VDL haakarm en Epsilon Q200 Z-kraan.

Van Breden

RAF container AHW

Nieuwe generatie lichtgewicht 3-assige R.A.F. containeraanhangwagen. Rondaan's jarenlange ervaring als degelijke innovatieve "wagenbouwer" zijn gecombineerd met de modernste engineerings- en productietechnieken. Het resultaat is een uiterst functionele, duurzame aanhangwagen met een zeer laag eigen gewicht.

Foeke Visser

Bulkkipper

Compacte krachtpatser met groot laadvermogen, deze multifunctionele zelflossende aluminium Rondaan bulkipper. Engineering, bouw en conservering/belettering volledig door Rondaan uitgevoerd. Deze zelflossende bulkkipper is uitgerust met de compleet nieuwe Rondaan groot volume sluis geschikt voor een hoge bedrijfsdruk waardoor er aanmerkelijk sneller kan worden gelost dan met conventionele sluizen. De degelijke behuizing, verwisselbare lammelen en de unieke ophanging van de hydromotor zorgen voor een bedrijfszekere inzet, lange levensduur en lagere onderhoudskosten.

Vaarboer & Twint

RAF container AHW + VDL haakarm

Fraaie Volvo combinatie met lichtgewicht RAF aanhangwagen geleevrd aan Vaarboer & Twint te Beemster. Voertuig door Rondaan voorzien van VDL containersysteem en maatwerk zijafscherming. Tevens werd al het spuitwerk in onze eigen spuiterij uitgevoerd. Ook de lichtgewicht 3-Assige RAF aanhangwagen werd door Rondaan gebouwd en geleverd. Deze is o.a. ook voorzien van maatwerk zijafscherming en een achterspiegel die het fraaie geheel af maakt..

Wij vinden dit een fraai voorbeeld van het Rondaan "one-stop-shopping" principe. U brengt een truckchassis bij ons en rijdt enkele weken later weg met een complete combinatie! Allemaal geproduceerd op 1 adres!

Empatec

Palfinger laadkraan + Palift haakarm

Slimme & voordelige keus van Empatec: Volvo door Rondaan voorzien van een Palfinger laadkraan uit de SLD range gecombineerd met een Palift haakarm. Tevens is de auto door Rondaan uitgerust met een handige opbergsteun langs het chassis voor een grote grijperbak.

Website en design door AddNoise internet & design