Rondaan Carrosserie & Wagenbouw BV

Nederlands Deutsch English Inloggen

Recente afleveringen RONDAAN in 2017

Omrin

11 RASCO combistrooiers + 8 RAF aanhangwagen chassis voor langzaam verkeer + Rasco Epos 30 besturing- en routebeleiding systeem

Aan Omrin leveren wij momenteel een order uit van 11 stuks RASCO Combistrooiers. Uit deze order werden 8 stuks gemonteerd op door Rondaan Carrosserie en Wagenbouw B.V. gebouwde R.A.F Aanhangwagen chassis voor langzaam verkeer. Omrin zet deze wintermachines in voor de Gemeente Leeuwarden. Meestentijds wordt niet gestrooid met vast zout maar met pekelwater. Hierdoor wordt minder zout verbruikt met als gevolg minder milieu belasting en lagere exploitatie kosten. Tevens zijn deze machines voorzien van van een Rasco Epos 30 besturing- en routebegeleiding systeem. Hierdoor is automatisch strooien/ sproeien mogelijk op een vooraf ingestelde route. Omrin heeft ondertussen meer dan 20 Rasco wintermachimes. Rondaan BV is importeur van Rasco wintermachines voor Nederland.

Van der Wal transport

VDL containersysteem

Voor Van der Wal Transport - Heerenveen mochten wij deze door M.S. de Vries & Company geleverde Volvo FH voorzien van een VDL containersysteem.

NiCx trailerverhuur

Sluiskipper + vijzel + bulksluis

Voor NiCx trailerverhuur uit Noorden (Z-H) bouwden wij deze nieuwe Stas kiptrailer om naar een sluiskipper met vijzel en (Rondaan) bulksluis. NiCx trailerverhuur heeft nu al meerdere Rondaan bulksluizen in gebruik en is hier erg tevreden over.

Hutting Natuursteen

Maatwerk open laadbak + Palfinger PC2700

Voor Hutting Natuursteen uit Leeuwarden mochten wij deze door Fuso dealer Wensink geleverde Fuso Canter voorzien van een maatwerk open laadbak met Palfinger PC2700 autolaadkraan.

Gemeente Steenwijkerland

Lichtgewicht aluminium JPM laadbak + gereedschapskist + palfinger PC1500 autolaadkraan

Voor Gemeente Steenwijkerland mochten wij deze door Opel dealer Autopalace Rijkmans geleverde Opel Movano chassis’ voorzien van een lichtgewicht aluminium JPM laadbak. Ook werd een gereedschapskist en een Palfinger PC1500 autolaadkraan gemonteerd.

NNRD

RAF Portaalcontainer AHW

Voor de Noord Nederlandse Reinigings Dienst (NNRD) uit Drachten mochten wij dit 3-assige R.A.F. Portaalcontainerchassis bouwen. Deze aanhangwagen is geschikt voor 3 stuks portaalcontainers. Aanhangwagen o.a. voorzien van veiligheidsverhogende opstaande randen om zo afvallend puin op het wegdek te voorkomen.

Oosterhof Holman 2v2

Epsilon + truckhydrauliek

Nr.2 voor Oosterhof Holman; EPSILON S260Z96 opvouwbare Z-kraan met Epscab cabine. Kraan gemonteerd op samen met VB-trailer ontwikkelde 3-assige oplegger. Tevens is de rijplatenklem door ons zo ontworpen dat deze opvouwbaar is binnen de voertuig breedte! Ook de opbouw van de hydrauliek op de Scania trekker werd door Rondaan uitgevoerd.

Ameland

Palfinger kraan + VDL haakarm + weegsysteem

Voor Gemeente Ameland mochten wij deze door Bedrijfswagen Service Friesland (BSF) geleverde Daf CF voorzien van een Palfinger autolaadkraan en VDL haakarmsysteem. Kraan is o.a. voorzien van Gejo voorbereiding en Welvaarts weegsysteem. Tevens werd het voertuig door Rondaan voorzien van Din plaat.

KTF

Palfinger + Ballastbak

Scania R450 8x4 trekker, door Rondaan voorzien van Pontonframe met schuifschotel, Palfinger PK92002-SH-H laadkraan, frontafstempeling, RVS kisten en ballastbak.

Noordenveld 2v2

Laadbak + wintermachine voorz.

Voor Gemeente Noordenveld mochten wij 2 stuks door Cornelis Bedrijfsauto's geleverde IVECO Daily 70C18 chassis' voorzien van degelijke Open laadbakken. Ook zijn er diverse opbergvoorzieningen aangebracht. Daarnaast zijn beide voertuigen door Rondaan voorzien van meerdere voorzieningen t.b.v. Gladheidsbestrijding.

Oosterhof Holman 1v2

Epsilon + HTS kabelsysteem

Eerste uit een setje van 2 voor Oosterhof Holman.  Scania door Rondaan voorzien van een snelle en krachtige Epsilon Z-kraan en een HTS-NCH kabel containerafzetsyteem.

Visser ATR

RAF portaalcontainer AHW

Door Rondaan gebouwd en geleverd: Nieuwe generatie RAF portaalcontainerchassis voor Visser Afvalverwerking, Transport en Recycling uit Harlingen. Deze aanhangwagen is geschikt voor het vervoer van 3 portaalcontainers.

Borger

VDL haakarm

Voor M.J. Borger transport uit Ee mochten wij recentelijk deze Scania NG voorzien van een VDL haakarmsysteem. Tevens werd er een nettenrek, gereedschapskist en afnetsysteem gemonteerd.

Opel - Van Kouwen

Lichtgewicht ALU JPM kipper

Voor Opel dealer Van Kouwen uit Amsterdam mochten wij deze 7-persoons Opel Movano DC voorzien van een lichtgewicht Aluminium JPM kipperlaadbak i.c.m. een opbergkast achter de cabine. Tevens werd op het dak een Weltronic flitsbalk gemonteerd. Deze auto zal worden ingezet door gemeente Amsterdam.

Donkergroen 2v7

2x Lichtgewicht ALU laadbak + Palfinger

In samenwerking met VW dealer Van den Brug BV mochten wij voor Donker Groen een 2 voertuigen voorzien van lichtgewicht JPM laadbak, gereedschapkisten en een PAlfinger PC1500 laadkraan.

Donkergroen 5v7

5x Lichtgewicht ALU kipper

In samenwerking met VW dealer Van den Brug BV mochten wij voor Donker Groen 5 voertuigen voorzien van lichtgewicht JPM kippers en gereedschapkisten.

Stoof

VDL haakarm

Voor Dirk Stoof Transport uit Kockengen mochten wij dit Volvo FH chassis voorzien van een VDL haakarmsysteem. Het betreft hier een VDL haakarmsysteem in de "Low version" uitvoering met een opbouwhoogte van slechts 190 mm.

Hellinga

Epsilon + HTS kabelsysteem

Recentelijk mochten wij voor Frank Hellinga Transport uit Eesveen deze MAN 8x4 WS voorzien van een EPSILON Q170Z autolaadkraan i.c.m. een HTS kabelsysteem.

Hoogland

Bulkkipper AHW

Voor Hoogland BV mochten wij deze 3-assige R.A.F. bulkkipper aanhangwagen bouwen. Aanhangwagen voorzien van aluminium laadbak voorzien van verplaatsbare tussenschotten en achterklep. Aan de achterzijde is de zeer efficiënte Rondaan bulksluis gemonteerd waardoor er snel gelost kan worden in een silo.

De Fryske Marren 2v2

Epsilon Z-kraan + Palift haakarm

Voor Gemeente Fryske Marren mochten wij i.s.m. Scania Nederland de opbouw van deze Scania truck uitvoeren. Voertuig door ons voorzien van een Epsilon Q200Z95Tr i.c.m. Palift haakarm-systeem. Tevens heeft Rondaan de DIN plaat + alle voorzieningen voor wintermateriaal geleverd en opgebouwd.

Vd Wal

VDL haakarm

MAN met een door Rondaan geleverd en opgebouwd VDL haakarm containerafzetsysteem.

Skrepferlet

Palfinger + Rondaan laadbak

Oenema

HTS-NCH kabelsysteem

Scania door Rondaan voorzien van een HTS-NCH kabel containerafzetsysteem.

Laagraven

RAF container AHW

Metaalhandel Laagraven te Nieuwegein heeft gekozen voor een nieuwe generatie lichtgewicht 3-assige R.A.F. containeraanhangwagen. Deze nieuwe generatie RAF hangers zijn sterk maar hebben een zeer laag eigen gewicht: ten opzichte van de oude hanger gaat Laagraven er zo'n 2 ton (!) aan wettelijk laadvermogen op voor uit!

Wetterskip

Palfinger kraan + Rondaan Laadbak

Voor Wetterskip Fryslan mochten wij dit door dealer Rinsma geleverde Scania 8x2 chassis voorzien van een open laadbak i.c.m. een Palfinger PK 50002-EH kraan. Voertuig tevens voorzien van frontafstempeling om zodoende maximaal te kunnen tillen voor de cabine.

Verno

Palfinger + Rondaan laadbak

Multi inzetbaar werkpaard voor Skrepferlet. Volvo door Rondaan voorzien van een klantspecifieke laagopgebouwde laadbak en compleet gemaakt met een krachtige Palfinger PK33002EH laadkraan.

v/d Veer

RAF container AHW + VDL haakarm

Wederom een complete Rondaan containercombinatie voor Van der Veer: Een Volvo met 25-tons VDL haakarm, Welvaarts weegsysteem en lichtgewicht 3-assige dubbelsysteems R.A.F. containeraanhangwagen. De nieuwe generatie RAF's zijn robuust, hebben een zeer laag eigen gewicht en in de dubbelsysteems uitvoering is deze aanhangwagen geschikt voor meerdere types containers, en daardoor multi inzetbaar in een gemengde containervloot.

De Fryske Marren 1v2

Palift haakarm

Eerste uit een serie van 2 Scania's voor Gemeente De Fryske Marren, door Rondaan voorzien van een Palift haakarm.

Visser ATR

Epsilon Z-kraan + VDL haakarm

Multifunctioneel en degelijk werkpaard voor Visser ATR: Scania met VDL haakarm en Epsilon Q200 Z-kraan.

Van Breden

RAF container AHW

Nieuwe generatie lichtgewicht 3-assige R.A.F. containeraanhangwagen. Rondaan's jarenlange ervaring als degelijke innovatieve "wagenbouwer" zijn gecombineerd met de modernste engineerings- en productietechnieken. Het resultaat is een uiterst functionele, duurzame aanhangwagen met een zeer laag eigen gewicht.

Foeke Visser

Bulkkipper

Compacte krachtpatser met groot laadvermogen, deze multifunctionele zelflossende aluminium Rondaan bulkipper. Engineering, bouw en conservering/belettering volledig door Rondaan uitgevoerd. Deze zelflossende bulkkipper is uitgerust met de compleet nieuwe Rondaan groot volume sluis geschikt voor een hoge bedrijfsdruk waardoor er aanmerkelijk sneller kan worden gelost dan met conventionele sluizen. De degelijke behuizing, verwisselbare lammelen en de unieke ophanging van de hydromotor zorgen voor een bedrijfszekere inzet, lange levensduur en lagere onderhoudskosten.

Vaarboer & Twint

RAF container AHW + VDL haakarm

Fraaie Volvo combinatie met lichtgewicht RAF aanhangwagen geleevrd aan Vaarboer & Twint te Beemster. Voertuig door Rondaan voorzien van VDL containersysteem en maatwerk zijafscherming. Tevens werd al het spuitwerk in onze eigen spuiterij uitgevoerd. Ook de lichtgewicht 3-Assige RAF aanhangwagen werd door Rondaan gebouwd en geleverd. Deze is o.a. ook voorzien van maatwerk zijafscherming en een achterspiegel die het fraaie geheel af maakt..

Wij vinden dit een fraai voorbeeld van het Rondaan "one-stop-shopping" principe. U brengt een truckchassis bij ons en rijdt enkele weken later weg met een complete combinatie! Allemaal geproduceerd op 1 adres!

Empatec

Palfinger laadkraan + Palift haakarm

Slimme & voordelige keus van Empatec: Volvo door Rondaan voorzien van een Palfinger laadkraan uit de SLD range gecombineerd met een Palift haakarm. Tevens is de auto door Rondaan uitgerust met een handige opbergsteun langs het chassis voor een grote grijperbak.

Website en design door AddNoise internet & design