Rondaan Carrosserie & Wagenbouw BV

Nederlands Deutsch English Inloggen

Recente afleveringen RONDAAN in 2016

Omrin

Palfinger laadkraan + VDL haakarm

Door Rondaan geleverd en opgebouwd: Robuuste Palfinger PK26002EH laadkraan en VDL haakarm op Scania CNG gasauto. Door de gasinstallatie en tanks was er weinig beschikbare ruimte aan het chassis, kraan en systeem zijn door Rondaan zeer compact opgebouwd. Daarbij zijn truck en hydraulisch systeem geschikt gemaakt voor alle mogelijke containers waaronder perscontainers. Tevens kan de kraan uitgerust worden met een GEJO blok en worden ingezet voor het ledigen van ondergrondse containers. Het resultaat is een multi inzetbaar schoon werkpaard!

Leeuwarden

Palfinger laadkraan + open laadbak

4x4 Werkpaard van gemeente Leeuwarden door Rondaan voorzien van een Palfinger laadkraan, degelijke doch lichtgewicht laadbak en RVS gereedschapskast.

Leeuwarden

Palfinger laadkraan + kipper

Scania met een door Rondaan laag opgebouwde tweezijden kipper en Palfinger laadkraan. Voertuig tevens door spuiterij Rondaan voorzien van de kenmerkende kleuren van Gemeente Leeuwarden.

Ferwerderadiel

Palfinger + kipper

Krachtig gemeentevoertuig voor Gemeente Ferwerderadiel: Iveco Trakker 4x4 door Rondaan voorzien van Palfinger laadkraan en tweezijden kipper. Tevens heeft Rondaan alle voorzieningen en truckhydrauliek t.b.v. wintermachines geleverd en gemonteerd.

Gebr. Kok

Epsilon Z-kraan

Gebr. Kok heeft gekozen voor een uiterst efficiënte en sneldraaiende Epsilon Z-kraan.

Lemstra

Epsilon & HTS kabel + RAF container AHW

Daf CF door Rondaan voorzien van een snelle en krachtige Epsilon Z-kraan inclusief poliepgrijper en HTS-NCH kabel containerafzetsyteem, de RAF lichtgewicht containeraanhangwagen maakt deze perfect op elkaar afgestemde Rondaan combinatie compleet.

DJK

2x VDL haakarm + RAF container AHW

Rondaan heeft 2 complete lichtgewicht containercombinaties opgebouwd en geleverd aan DJK. Doordat Rondaan zowel het containerafzetsysteem als de containeraanhangwagen heeft (op)gebouwd is de combinatie perfect op elkaar afgestemd, Rondaan is hiermee uniek in Nederland. 

Hoogland

Bulkkipper

Multifunctionele zelflossende aluminium Rondaan bulkipper. Engineering, bouw en conservering/spuitwerk volledig door Rondaan uitgevoerd. Deze zelflossende bulkkipper is uitgerust met de compleet nieuwe Rondaan groot volume sluis geschikt voor een hoge bedrijfsdruk waardoor er aanmerkelijk sneller kan worden gelost dan met conventionele sluizen. De degelijke behuizing, verwisselbare lammelen en de unieke ophanging van de hydromotor zorgen voor een bedrijfszekere inzet, lange levensduur en lagere onderhoudskosten.

BNT

HTS-NCH kabelsyst.

Voor BNT heeft Rondaan een HTS-NCH kabelsysteem opgebouwd en van coating voorzien.

Littenseradiel

Epsilon Z-kraan

Standaard Hiab kraan vervangen voor een sterkere en sneller werkende Epsilon Z-kraan. Groot voordeel van deze Z-kraan is dat de grijperbak bij het opvouwen aan de kraan kan blijven zitten waardoor er efficiënter kan worden gewerkt, een ander belangrijk pluspunt is dat de slangen binnendoor lopen waardoor ze niet kunnen worden beschadigd.

Miedema

RAF middenas + schuifzeilen

Volledig naar klantwens gebouwde RAF middenas aanhangwagen met schuifzeilenopbouw geschikt voor volumevervoer van riet. Opbouw voorzien van vele ladingzekeringsmogelijkheden en een zowel in hoogte als breedte verstelbare kapconstructie.

Hoekstra/TN

VDL haakarm

In samenwerking met Hoekstra Truck- & Trailerservice dit robuuste werkpaard voor TN sloopwerken gerealiseerd. Levering, montage en coating VDL containerafzetsysteem uitgevoerd door Rondaan.

Siderius

Schuifzeilenopbouw

Door Rondaan uitgevoerd: volledige revisie van bestaande semi-dieplader en deze voorzien van een schuifzuilenopbouw.

S-Trans

RAF Rondhout AHW

Nieuwe generatie R.A.F. rondhout aanhangwagen voor S-Trans.  Rondaan's jarenlange ervaring als degelijke innovatieve "wagenbouwer" zijn gecombineerd met de modernste engineerings- en productietechnieken. Het resultaat is een uiterst functionele, duurzame aanhangwagen met een laag eigen gewicht. Deze aanhangwagen is onder andere voorzien van 10-tons BPW heavy duty assen met dubbele montering, liftas, verstelbare trekstang, inschuifbare zij-afscherming en een grijperbeugel aan de voorzijde. Een aluminium afdekplaat over de volle lengte van het chassis beschermt alle componenten tegen vallend hout. De achter spiegel is op wens van de klant uitgevoerd in RVS en voorzien van ronde inbouw LED verlichting.

Littenseradiel

Palfinger autolaadkraan

Voor Gemeente Littenseradiel heeft Rondaan op een bestaand voertuig een nieuwe Palfinger PC1500 laadkraan opgebouwd.

Bakker

Epsilon+VDL haakarm

Multifunctioneel en degelijk werkpaard voor Bakker: Scania met VDL haakarm en Epsilon Z-kraan.

Van Kalsbeek

Epsilon + PN kipper

MB Arocs, door Veldhuizen omgebouwd naar widespread en 10T-vooras, en door Rondaan voorzien van een Epsilon Q170Z84ti opvouwbare Z-kraan en tweezijdige kipper voorzien van hydrobord en hydraulische afdekkleppen.

Visser ATR

VDL portaalarm

Scania door Rondaan voorzien van een VDL portaalarm afzetsysteem.

Lolkema

Epsilon+VDL haakarm

Robuuste Volvo FMX voor Lolkema Heerenveen, door Rondaan voorzien van een 25-Tons VDL haakarm en Epsilon Z-kraan.

Van der Veer

VDL haakarm + RAF container AHW

Wederom een complete Rondaan containercombinatie voor Van der Veer: Een Volvo met VDL haakarm en lichtgewicht 3-assige dubbelsysteems R.A.F. containeraanhangwagen. De nieuwe generatie RAF's zijn robuust, hebben een zeer laag eigen gewicht en in de dubbelsysteems uitvoering is deze aanhangwagen geschikt voor meerdere types containers, en daardoor multi inzetbaar in een gemengde containervloot.

2x PAX

Palfinger laadkraan + laadbak & Palfinger laadkraan op trekker

PAX kiest voor kwaliteit en duurzame bedrijfszekere inzet: wederom een Rondaan set bestaande uit een bakwagen en trekker beide door Rondaan opgebouwd en uitgerust met een krachtige Palfinger laadkraan. 

De bakwagen heeft een laag opgebouwde open Rondaan laadbak welke in nauwe samenwerking met PAX is ontwikkeld en beschikt over multi verstelbare vastzet- en opbergmogelijkheden en is uitgerust met de slimme keus van Palfinger: de eindloos zwenkende PK50002EH-E kraan .

De trekker is uitgerust met de perfecte krachtpatser voor een 3-assig trekker chassis: de eindloos zwenkende Palfinger PK63002-EH. Deze kraan wordt gekenmerkt door een compact en licht ontwerp gecombineerd met een substantiële verhoging van de hefcapaciteit. De kraan is uitgerust met het HPSC stabiliteitbewakingssysteem wat de stabiliteit van het voertuig bewaakt, maar rekening houdt met een volkomen individuele positionering van de steunpoten en steunpootkokers. Dit uiterst innovatieve, door PALFINGER ontwikkelde systeem berekent de stabiliteit zo dicht als mogelijk naar de werkelijke stabiliteitssituatie; ook in krappe ruimtes. In nauw overleg met PAX heeft Rondaan alle ruimte aan het chassis uitgenut en zo zeer veel makkelijk toegankelijke opbergruimte gecreëerd.

Tytsjerksteradiel

Palfinger laadkraan

Voor Gemeente Tytsjerksteradiel door Rondaan geleverd en opgebouwd: Palfinger laadkraan op laadbak van MB Sprinter.

WMR

Palfinger + kabelsysteem

MB Arocs: imposant en robuust werkpaard voor de WMR. Auto is door Rondaan voorzien van een Palfinger laadkraan en een HTS-NCH kabel containerafzetsysteem. Het systeem is door Rondaan tevens voorzien van twistlock balken voor het vervoer van zeecontainers.

Jonkman

Palfinger + laadbak

Klantspecifieke Rondaan laadbak met vele ladingzekeringsmogelijkheden en aluminium zijschotten. Auto door Rondaan voorzien van de slimme krachtpatser van Palfinger: de eindloos zwenkende PK50002 laadkraan.

Gijsbertsen

RAF 3-assige kipper AHW

Robuust 3-assig RAF kipper chassis in 30-tons uitvoering met dubbele montering, chassis wordt door Gijsbertsen voorzien van een kipperopbouw.

NNRD

2x haakarm, 3x portaalarm

Door Rondaan opgebouwd & geleverd: serie van 5 voertuigen voor de NNRD, onderdeel van de GP Groot groep. Betreft 2 Volvo FH chassis' welke door Rondaan zijn voorzien van een VDL haakarm containerafzetsysteem, en 3 Volvo FMX chassis' welke door Rondaan zijn voorzien van een VDL portaalarm afzetsysteem.

Fa. K. Politiek

RAF 3-assige container AHW

Lichtgewicht 3-assige R.A.F. containeraanhangwagen met luchtbediende vergrendelingsmogelijkheden aan zowel voor- als achterzijde.

Riethandel Bijkerk

Epsilon + laadbak

Degelijk werkpaard deze Daf XF met een door Rondaan laag opgebouwde hoogvolume laadvloer en een robuuste Epsilon laadkraan. Betreft een klantspecifieke vlakke Rondaan laadvloer met vele ladingzekeringsmogelijkheden.

Vrieswijk

VDL haakarm

Door Rondaan geleverd en opgebouwd VDL haakarm containerafzetsysteem.

Website en design door AddNoise internet & design