Rondaan Carrosserie & Wagenbouw BV

Nederlands Deutsch English Inloggen

Recente afleveringen RONDAAN in 2015

Gem. Leeuwarden 2v2

Palfinger Laadkraan

Iveco gasauto met open laadbak en Palfinger autolaadkraan. Tweede uit een serie van 2 nieuwe voertuigen met Palfinger laadkraan voor Gemeente Leeuwarden.

NNRD

RAF 3-assige container AHW

NNRD voegt de 2e lichtgewicht 3-assige R.A.F. containeraanhangwagen toe aan haar vloot. Deze nieuwe generatie R.A.F. aanhangwagens zijn sterk, functioneel, duurzaam en hebben een zeer laag eigen gewicht.

NNRD 1v2

VDL haakarm

1e uit een setje van 2 nieuwe Volvo FH's met een door Rondaan geleverd en opgebouwd VDL haakarm containerafzetsysteem.

Hoogland

Bulkkipper, truckhydrauliek, blower

Bijzonder project waarbij een bestaande combinatie compleet is gestript en omgebouwd tot deze multi inzetbare en uiterst wendbare bulkkipper combinatie. Het bestaande Draco chassis is omgebouwd tot een kipperchassis en voorzien van een compleet nieuwe aluminium Rondaan bulkkipper. De bulkkuip is ondere andere voorzien van verplaatsbare tussenschotten en vele vergrendel mogelijkheden. Deze zelflossende bulkkipper is uitgerust met de compleet nieuwe Rondaan groot volume sluis geschikt voor een hoge bedrijfsdruk waardoor er aanmerkelijk sneller kan worden gelost dan met conventionele sluizen. De degelijke behuizing, verwisselbare lammelen en de unieke ophanging van de hydromotor zorgen voor een bedrijfszekere inzet, lange levensduur en lagere onderhoudskosten. De Scania trekker is door Rondaan voorzien van truckhydrauliek en blower/blaasinstallatie. De eigen spuitafdeling van Rondaan heeft de volledige combinatie in de juiste kleuren gespoten en van belettering voorzien.

Gem. Leeuwarden 1v2

Palfinger laadkraan

Iveco gasauto met open laadbak en Palfinger autolaadkraan. Eerste uit een serie van 2 nieuwe voertuigen met Palfinger laadkraan voor Gemeente Leeuwarden.

Gebr. Kok

Palfinger + PN Kipper

Scania door Rondaan voorzien van een krachtige Palfinger laadkraan en een PN tweezijden-kipper.

V/d Wal - Schotpoort 1v2

RAF dubbelsyst. container ahw.

Nieuwe generatie lichtgewicht 3-assige dubbelsysteems R.A.F. containeraanhangwagen. Rondaan's jarenlange ervaring als degelijke innovatieve "wagenbouwer" zijn gecombineerd met de modernste engineerings- en productietechnieken. Het resultaat is een uiterst functionele, duurzame aanhangwagen met een zeer laag eigen gewicht. Door de dubbelsysteems uitvoering is deze aanhangwagen geschikt voor meerdere types containers, en daardoor multi inzetbaar in een gemengde containervloot.

Oosterhof - Holman 2v2

HTS-NCH Kabel

Tweede uit een setje van 2 zware jongens voor Oosterhof-Holman: Scania met een door Rondaan geleverd en opgebouwd HTS-NCH kabel containerafzetsysteem.

BJ Visser

Epsilon Z-kraan + PN kipper

Robuust werkpaard voor BJ Visser: Scania V8 in widespread uitvoering. Door Rondaan voorzien van een krachtige Palfinger-Epsilon B4 Z-kraan, en een PN kipper compleet met luchtbediende afdekkleppen.

Oosterhof-Holman 1v2

Palfinger laadkraan + Laadbak

Krachtig werkpaard voor Oosterhof-Holman: Volledig luchtgeveerde Scania met een door Rondaan geleverde en opgebouwde Palfinger PK78002SH-E laadkraan en een klant specifieke open Rondaan laadbak met vele opberg- en vastzet mogelijkheden.

De Palfinger PK 78002-SH is o.a. uitgerust met Super-High Power Lifting System (S-HPLS). Dit systeem verhoogt de hefcapaciteit van de kraan met 10% + 5% ten opzichte van de nominale hefcapaciteit. Het grootste verschil van dit systeem is dat het volledig automatisch in- en uitgeschakeld wordt in plaats van de handmatige bediening van vroegere HPLS systemen. Afhankelijk van de behoefte volgt er een constante verhoging van de hefkracht.

Ook is de kraan uitgerust met overlastbeveiliging Paltronic 150, dit systeem maakt de PALFINGER kraan nog gebruiksvriendelijker. De afstandsbediening informeert de kraanmachinist op het LCD display nauwkeurig over verschillende bedrijfssituaties zoals belasting, actieve systemen, servicetijden of de op dat moment beschikbare verplaatsingen. Zelfs de positie van de stempelpoten is exact zichtbaar. In grensgebieden wordt de bediener duidelijk en veilig begeleid en geholpen in alle situaties het hoofd koel te houden.

V/d Wal - Schotpoort 2v2

VDL haakarm

Mercedes Benz met een door Rondaan geleverd en opgebouwd VDL haakarm containerafzetsysteem.

Wassenaar

VDL haakarm

Scania met een door Rondaan geleverd en opgebouwd VDL haakarm containerafzetsysteem.

JDV 2v2

RAF 3-assige container AHW

JDV heeft haar vloot uitgebreid met 2 nieuwe generatie lichtgewicht 3-assige R.A.F. containeraanhangwagens. Rondaan's jarenlange ervaring als degelijke innovatieve "wagenbouwer" zijn gecombineerd met de modernste engineerings- en productietechnieken. Het resultaat is een uiterst functionele, duurzame aanhangwagen met een zeer laag eigen gewicht.

De Jong Fourage

Bulkkipper

Multifunctionele zelflossende aluminium Rondaan bulkipper. Engineering, bouw en conservering/spuitwerk volledig door Rondaan uitgevoerd.

Bakker 2v2

Geïsoleerde kipper

Machtig werkpaard voor Bakker Reduzum: 5-assige Scania met een door Rondaan opgebouwde geïsoleerde kipperopbouw.

HG

RAF 3-assige container AHW

Nieuwe generatie lichtgewicht 3-assige R.A.F. containeraanhangwagen. Rondaan's jarenlange ervaring als degelijke innovatieve "wagenbouwer" zijn gecombineerd met de modernste engineerings- en productietechnieken. Het resultaat is een uiterst functionele, duurzame aanhangwagen met een zeer laag eigen gewicht.

Bakker 1v2

Epsilon Z-kraan + PN kipper

Scania door Rondaan voorzien van een krachtige Epsilon Z-kraan en een PN tweezijden-kipper.

PAX 2v2

Palfinger

PAX kiest voor kwaliteit en duurzame bedrijfszekere inzet: wederom een door Rondaan geleverde en opgebouwde Palfinger laadkraan. In dit geval de perfecte krachtpatser voor op een 3-assig trekker chassis: de eindloos zwenkende Palfinger PK63002-EH. Deze kraan wordt gekenmerkt door een compact en licht ontwerp gecombineerd met een substantiële verhoging van de hefcapaciteit. De kraan is uitgerust met het HPSC stabiliteitbewakingssysteem wat de stabiliteit van het voertuig bewaakt, maar rekening houdt met een volkomen individuele positionering van de steunpoten en steunpootkokers. Dit uiterst innovatieve, door PALFINGER ontwikkelde systeem berekent de stabiliteit zo dicht als mogelijk naar de werkelijke stabiliteitssituatie; ook in krappe ruimtes. In nauw overleg met PAX heeft Rondaan alle ruimte aan het chassis uitgenut en zo zeer veel makkelijk toegankelijke opbergruimte gecreëerd.

Ridder & De Vries

HTS-NCH kabel + blaas/bulkinstallatie

Door Rondaan geleverd en opgebouwd: HTS-NCH kabel containerafzetsysteem. Multi functioneel werkpaard compleet met door Rondaan opgebouwde blaas/bulkinstallatie.

V/d Wal - Schotpoort 1v2

VDL haakarm

Mercedes Benz met een door Rondaan geleverd en opgebouwd VDL haakarm containerafzetsysteem.

Van der Veer 2v2

RAF dubbelsyst. container ahw.

De 2e van 2 stuks door Rondaan aan Van der Veer geleverd: nieuwe generatie lichtgewicht 3-assige dubbelsysteems R.A.F. containeraanhangwagen. Rondaan's jarenlange ervaring als degelijke innovatieve "wagenbouwer" zijn gecombineerd met de modernste engineerings- en productietechnieken. Het resultaat is een uiterst functionele, duurzame aanhangwagen met een zeer laag eigen gewicht. Door de dubbelsysteems uitvoering is deze aanhangwagen geschikt voor meerdere types containers, en daardoor multi inzetbaar in een gemengde containervloot.

Leeuwarderadeel

Autolaadkraan + kipper

Slimme keus van gemeente Leeuwarderadeel: overbouw, revisie en conservering door Rondaan van bestaande autolaadkraan en kipper op nieuwe Fuso.

Sandstra 1v2

VDL haakarm

Eerste van 2 stuks voor Sandstra Bolsward: Iveco Stralis CNG gastruck met een door Rondaan geleverd en opgebouwd VDL haakarm containerafzetsysteem.

Gijsbertsen - KWS infra

R.A.F. container AHW

Door Rondaan aan Gijsbertsen/KWS geleverd: Nieuwe generatie lichtgewicht 3-assige R.A.F. containeraanhangwagen. Rondaan's jarenlange ervaring als degelijke innovatieve "wagenbouwer" zijn gecombineerd met de modernste engineerings- en productietechnieken. Het resultaat is een uiterst functionele, duurzame aanhangwagen met een zeer laag eigen gewicht.

PAX 1v2

Palfinger + open laadbak

PAX kiest voor kwaliteit en duurzame bedrijfszekere inzet: voor de 4e keer op rij een Rondaan laadbak met een door Rondaan geleverde en opgebouwde Palfinger laadkraan! Slimme krachtpatser van Palfinger: de eindloos zwenkende PK50002EH-E kraan. In combinatie met de, in nauwe samenwerking met PAX ontwikkelde, laag opgebouwde open Rondaan laadbak met multi verstelbare vastzet- en opbergmogelijkheden is deze DAF EURO6 de ultieme bijzonder transport truck.

NNRD 2v2

VDL portaalarm

VDL portaalarm containerafzetsysteem door Rondaan geleverd en op Volvo FMX gebouwd.

De Friese Meren

Laadbak + Palfinger autolaadkraan

Multi inzetbaar gemeentevertuig voor Gemeente De Friese Meren. Door Rondaan op Renault Master gebouwde open laadbak welke door Rondaan is voorzien van:

  • Palfinger autolaadkraan
  • Gereedschapskast met ladensysteem
  • Geïsoleerde omkasting met rolluiken om HD spuitunit.

NNRD 1v2

VDL haakarm

Door Rondaan geleverd en op Scania gebouwd VDL haakarm containerafzetsysteem.

Van der Veer

VDL haakarm + RAF dubbelsyst. container ahw

Complete Rondaan combinatie voor Van der Veer. VDL haakarm containerafzetsysteem door Rondaan geleverd en opgebouwd, compleet met een nieuwe generatie lichtgewicht 3-assige dubbelsysteems R.A.F. containeraanhangwagen. Rondaan's jarenlange ervaring als degelijke innovatieve "wagenbouwer" zijn gecombineerd met de modernste engineerings- en productietechnieken. Het resultaat is een uiterst functionele, duurzame aanhangwagen met een zeer laag eigen gewicht. Door de dubbelsysteems uitvoering is deze aanhangwagen geschikt voor meerdere types containers, en daardoor multi inzetbaar in een gemengde containervloot.

Wierda

Epsilon + VDL haakarm

Slim en doordacht werkpaard voor Loon- en Aannemersbedrijf Wierda. Scania door Rondaan voorzien van een sterke Epsilon Z-kraan en een VDL haakarm containerafzetsysteem. Compleet met alle voorzieningen en aansluitingen voor sneeuwploeg en zoutstrooier.

Bouwbedrijf Visser

Palfinger

Handige en behendige tekker-oplegger combinatie. Palfinger autolaadkraan door Rondaan geleverd en op Iveco Daily trekker gemonteerd.

Website en design door AddNoise internet & design