Rondaan Carrosserie & Wagenbouw BV

Nederlands Deutsch English Inloggen

Recente afleveringen RONDAAN in 2014

Gemeente Harlingen

Containerslede + Palfinger

Door Rondaan opgebouwd en geleverd aan Gemeente Harlingen: Containerslede met aluminium zijschotten, Palfinger laadkraan en uitbreiding truckhydrauliek. Hierdoor is deze Iveco gasauto met Palift afzetsysteem multi inzetbaar gemaakt en kunnen er hijsklussen in de oude binnenstad worden uitgevoerd.

Gemeentewurk

Epsilon + Palift haakarm

Slim en doordacht werkpaard voor Gemeentewurk. Scania door Rondaan voorzien van een complete Palfinger opbouw: behendige doch sterke Epsilon Z-kraan en een Palift haakarm containerafzetsysteem. Compleet met alle voorzieningen en aansluitingen voor sneeuwploeg en zoutstrooier welke middels truckhydrauliek onderhoudsarm kunnen worden aangedreven.

Omrin 1v2

VDL haakarm

Door Rondaan geleverd en opgebouwd: 1e VDL haakarm met canbus besturing op Iveco gasauto. Bijzonderheden: Rondaan heeft i.s.m. Ivecodealer Cornelis alle ruimte aan het chassis uitgenut voor het plaatsen van extra gastanks om een zo hoog mogelijke actieradius te bereiken. Tevens is deze auto uitgerust met een door Rondaan geleverd en opgebouwd VBK afnetsysteem.

Gemeente Leeuwarden 2v2

Palfinger laadkraan

Iveco gasauto met open laadbak en Palfinger autolaadkraan. Voor Gemeente Leeuwarden is dit het tweede voertuig uit een serie van 2 nieuwe voertuigen met Palfinger autolaadkranen.

V/d Wal 1v2

R.A.F. dubbelsyst. container AHW

Nieuwe generatie lichtgewicht 3-assige dubbelsysteems R.A.F. containeraanhangwagen. Rondaan's jarenlange ervaring als degelijke innovatieve "wagenbouwer" zijn gecombineerd met de modernste engineerings- en productietechnieken. Het resultaat is een uiterst functionele, duurzame aanhangwagen met een zeer laag eigen gewicht. Door de dubbelsysteems uitvoering is deze aanhangwagen geschikt voor meerdere types containers, en daardoor multi inzetbaar in een gemengde containervloot.

Visser ATR

VDL portaalarm

Door Rondaan opgebouwd en geleverd: VDL portaalarm containerafzetsysteem

Jelle Bijlsma

Epsilon Z-kraan + HTS-NCH kabel

Indrukwekkend werkpaard voor Bijlsma: Volvo FMX540 met door Rondaan geleverde en opgebouwde krachtige Epsilon S260Z-kraan en HTS-NCH kabel afzetsysteem.

Ruiter

VDL haakarm

Door Rondaan geleverd en opgebouwd: 30-tons VDL haakarm containerafzetsysteem.

HG

Overbouw kabelsysteem

Door Rondaan uitgevoerd:

  • Bestaand kabelsysteem van oude truck gedemonteerd
  • Nieuw onderframe op Scania gebouwd
  • Bestaand kabelsysteem opnieuw geconserveerd en geïnstalleerd
  • Het geheel verder afgemonteerd conform eisen RDW

Omrin

Epsilon Z-kraan + VDL haakarm

Door Rondaan geleverd en opgebouwd: Epsilon Z-kraan en VDL haakarm op Scania CNG gasauto. Door de gasinstallatie en tanks was er weinig beschikbare ruimte aan het chassis, kraan en systeem zijn door Rondaan zeer compact opgebouwd. Daarbij zijn truck en hydraulisch systeem geschikt gemaakt voor alle mogelijke containers waaronder perscontainers. Het resultaat is een multi inzetbaar schoon werkpaard!

Altenburg-IJB Groep

Translift kettingsysteem

Door Rondaan uitgevoerd:

  • Bestaand Translift kettingsysteem van oude truck gedemonteerd
  • Translif kettingsysteem verder ontmanteld, gereviseerd, opnieuw geconserveerd en gemonteerd
  • Gereviseerde systeem op nieuwe Volvo truck geïnstalleerd

NNRD

R.A.F. container AHW

Slimme keus van de NNRD: Nieuwe generatie lichtgewicht 3-assige R.A.F. containeraanhangwagen. Rondaan's jarenlange ervaring als degelijke innovatieve "wagenbouwer" zijn gecombineerd met de modernste engineerings- en productietechnieken. Het resultaat is een uiterst functionele, duurzame aanhangwagen met een zeer laag eigen gewicht.

Mulder Agro

Rondaan Bulkkipper oplegger + blower/blaasinstallatie op Scania.

Nieuwe wendbare 3-assige Rondaan sluis/bulkkipper oplegger compleet met pneumatische losinstallatie. Deze zelflossende aluminium bulkkipper oplegger is o.a. uitgevoerd met 5 verstelbare tussenschotten, kijkglazen, en zowel een linker- als rechter uitblaasmogelijkheid. De spuitafdeling van Rondaan heeft de oplgger van de juiste bedrijfskleuren voorzien. Daarnaast is truckhydrauliek en de blower-blaasinstallatie op de bijbehorende Scania trekker volledig door Rondaan opgebouwd. 

Luimstra

VDL schuif knik haakarm

Zeer complete krachtpatser: Volvo met door Rondaan geleverd en opgebouwd VDL schuif knik haakarm containerafzetsysteem. Conservering en spuitwerk tevens volledig door Rondaan uitgevoerd.

V/d Wal - Schotpoort

VDL haakarm

Mercedes Benz met door Rondaan geleverd en opgebouwd VDL haakarm containerafzetsysteem.

Omrin

VDL haakarm

Wereldprimeur! 100% CNG Terberg met een door Rondaan geleverd en opgebouwd 40-tons VDL haakarm containerafzetsysteem.

EJ de Jong

Palfinger kraan

Door Rondaan geleverde en op Volvo FH trekker opgebouwde slimme krachtpatser van Palfinger: de eindloos zwenkende PK53002-SH kraan. Deze kraan is voorzien van elk gemak als het gaat om veiligheid, servicevriendelijkheid en gebruiksgemak. Door het stabiliteitbewakingssysteem HPSC in combinatie met PAL150 wordt de bestuurder altijd voorzien van belangrijke informatie en intensief begeleid in grensgevallen: dit maakt kraangebruik efficiënter en veiliger.

Jopen Bier

RAF enkelas AHW

Rondaan zorgt er voor dat Haarlem niet droog komt te staan! Door Rondaan ontwikkeld en gebouwd enkelas RAF snelverkeer chassis met een RVS tank van Tanks&Parts. Deze aanhangwagen wordt door Jopen Bier ingezet voor de bevoorrading van de Horeca in de binnenstad van Haarlem.

Faber Audiovisuals

Berry voor BDF wisselsysteem

Door Rondaan ontwikkeld en gebouwde Berry gemonteerd op een Volvo t.b.v. BDF wissellaadbakken.

NNRD 1v2

VDL haakarm

Door Rondaan geleverde en opgebouwde VDL haakarm op Volvo.

Hoeksema

VDL haakarm

Door Rondaan geleverde en opgebouwde VDL haakarm waarbij alle ruimte aan het chassis is uitgenut voor extra opbergmogelijkheden. Deze opbergmogelijkheden zijn stijlvol weggewerkt in de door Rondaan volledig op maat gemaakte aluminium zijafscherming. Beide zijden van de auto zijn nagenoeg helemaal gesloten waardoor de auto in het verkeer extra veilig is voor mede verkeersgebruikers.

Politiek Fourages

HTS-NCH kabel + blaas/bulkinstallatie

HTS-NCH kabel containerafzetsysteem op Volvo. Robuust werkpaard compleet met door Rondaan opgebouwde blaas/bulkinstallatie.

Solen

Bulkoplegger+Dolly+Blower

Door Rondaan geleverde en compleet gereviseerde bulkkipper oplegger en dolly. Oplegger is compleet gereviseerd en door Rondaan voorzien van een blower/blaasunit compleet met hydraulische aandrijving. Bij de oplegger is door Rondaan een passende dolly geleverd waardoor de oplegger door een landbouw tractor kan worden getrokken en de bulkinstallatie middels de tractor hydrauliek wordt aangedreven. Het geheel is door Rondaan in de eigen spuiterij voorzien van een nieuwe coating in passende kleuren.

Gemeente Ferwerderadiel

Epsilon Z-kraan + VDL haakarm

Robuust en krachtig werkpaard voor openbare werken Gemeente Ferwerderadiel. Iveco door Rondaan voorzien van een behendige doch sterke Palfinger-Epsilon Z-kraan en een VDL haakarm containerafzetsysteem.

Gemeente Leeuwarderadeel

Epsilon Z-kraan + PN kipper + DIN-plaat

Slim en doordacht werkpaard voor openbare werken Gemeente Leeuwarderadeel. Scania door Rondaan voorzien van een behendige doch sterke Palfinger-Epsilon Z-kraan, PN kipper compleet met luchtbediende afdekkleppen, DIN-plaat en alle voorzieningen en aansluitingen voor sneeuwploeg en zoutstrooier welke middels truckhydrauliek onderhoudsarm kan worden aangedreven.

Provinsje Fryslân

Palfinger zelfnivellerende manbak

Levering nieuwe Palfinger manbak aan Provinsje Fryslân en gemonteerd aan Palfinger Marine kraan op werkschip van de provincie. De complete installatie en aanleg van alle bekabeling, hydrauliek, electro, noodstoppen etc is door Rondaan op locatie uitgevoerd. Het betreft hier een gecertificeerde en goedgekeurde zelfnivellerende manbak geschikt voor 2 personen met gereedschappen.

Omrin

VDL haakarm

VDL haakarm op Iveco gasauto. Bijzonderheden: Rondaan heeft i.s.m. Ivecodealer Cornelis alle ruimte aan het chassis uitgenut voor het plaatsen van extra gastanks om een zo hoog mogelijke actieradius te bereiken. Tevens is deze auto uitgerust met een door Rondaan geleverd en opgebouwd VBK afnetsysteem.

Website en design door AddNoise internet & design