Rondaan Carrosserie & Wagenbouw BV

Nederlands Deutsch English Inloggen

Recente afleveringen RONDAAN in 2013

Gemeente Franekeradeel

Palfinger kraan + PN kipper

Complete Palfinger set opgebouwd en geleverd door Rondaan: Palfinger autolaadkraan + PN Kipper.

Hoeksema's Regionale Milieudiensten

VDL haakarm

VDL haakarm containerafzetsysteem op Volvo. Zeer compleet uitgevoerde auto met een door Rondaan ontwikkelde en gebouwde mover kist waarvan de deur tevens dienst doet als oprijplaat.

Alb. Groot

Bulkkipper oplegger

Door Rondaan geleverde en compleet gereviseerde bulkkipper oplegger. Oplegger is o.a. voorzien van een nieuwe sluis en extra tussenschotten met verschillende vergrendelingsmogelijkheden. Tevens is de MAN trekker door Rondaan voorzien van een blower/blaasinstallatie en truckhydrauliek.

VB Trailerb. - Wassenaar

Schuifzeilenopbouw

Aan VB Trailerbouw, t.b.v. Wassenaar Berlikum, een TÜV gecertificeerde schuifzeilenopbouw met schuifdak geleverd en op een VB opleggerchassis gebouwd.

V/d Wal 6v6

VDL haakarm

VDL haakarm containerafzetsysteem op Scania. Zesde uit een serie van zes.

Wassenaar

R.A.F. container AHW

R.A.F. 2-systeems containeraanhangwagen: geschikt voor zowel haak als kabel containerbakken. Engineering, bouw en coating volledig door Rondaan uitgevoerd. Dit degelijke R.A.F. chasis heeft door de uitgekiende constructie en slim materiaalgebruik een laag eigen gewicht.

V/d Wal Fourage

Kipper AHW

Prachtige staaltje duurzaamheid: strakke R.A.F. kipperaanhangwagen met aluminium kuip begint aan zijn tweede leven. Door Rondaan geleverd en voorzien van extra tussenschotten, verschillende vergrendelingsmogelijkheden en een frisse coating.

Hoogland

Bulkkipper + Kipper AHW

Multifunctionele zelflossende aluminium Rondaan bulkipper op Scania. Engineering, bouw en conservering/spuitwerk volledig door Rondaan uitgevoerd. Tevens heeft Rondaan de gebruikte bulkkipperaanhangwagen gereconditioneerd en geleverd.

V/d Wal 5v6

VDL haakarm

VDL haakarm containerafzetsysteem op Scania. Vijfde uit een serie van zes.

Wijnsma

VDL haakarm

Daf met VDL haakarm containerafzetsysteem.

Jager

VDL haakarm

VDL haakarm containerafzetsysteem op Renault.

De Haan

VDL haakarm

Daf met VDL haakarm containerafzetsysteem en originele Robson Drive, beide geleverd en opgebouwd door Rondaan.

Rijplatenverhuur Deinum

Epsilon L-kraan

Krachtpatser voor langdurig intensief dagelijks gebruik: Een nieuwe Palfinger-Epsilon L-Kraan, door Rondaan geleverd opgebouwd. Ook de benodigde truckhydrauliek is door Rondaan geleverd en opgebouwd op de Scania trekker.

V/d Wal 1v6

VDL haakarm

VDL haakarm containerafzetsysteem op Scania. Eerste uit een serie van zes.

Jelle Bijlsma 2v2

R.A.F. kippende container AHW

3-Assige R.A.F. containeraanhangwagen met kipframe. Compleet eigen Rondaan product: engineering, bouw en coating volledig door Rondaan uitgevoerd.

Fa. Kuipers - De Zevenster

HTS-NCH kabel

HTS-NCH kabel containerafzetsysteem op Scania. Robuust werkpaard compleet met door Rondaan opgebouwde blaas/bulkinstallatie.

Gemeente Opsterland

Epsilon Z-kraan + Palift haakarm

Krachtpatser voor openbare werken: Palfinger-Epsilon Z-kraan + Palift haakarm op Scania.

Jelle Bijlsma 1v2

R.A.F. kippende container AHW

3-Assige R.A.F. containeraanhangwagen met kipframe. Compleet eigen Rondaan product: engineering, bouw en coating volledig door Rondaan uitgevoerd.

PAX 2v3

Palfinger kraan + laadbak

2e uit een serie van 3. Door Rondaan geleverde en opgebouwde slimme krachtpatser van Palfinger: de eindloos zwenkende PK50002EH-E kraan. In combinatie met de, in nauwe samenwerking met PAX ontwikkelde, laag opgebouwde open Rondaan laadbak met multi verstelbare vastzet- en opbergmogelijkheden is deze DAF de ultieme bijzonder transport truck.

Borger

VDL Haakarm

VDL haakarm containerafzetsysteem op Scania.

Cornelis-Gemeente Harlingen 2v2

Palfinger Kraan

Iveco gasauto met open laadbak en Palfinger autolaadkraan. Voor Gemeente Harlingen is dit het tweede voertuig uit een serie van 2 nieuwe voertuigen met Palfinger autolaadkranen. Gemeente Harlingen heeft met Palfinger gekozen voor kwaliteit en duurzame inzetbaarheid met een betrouwbare servicepartner in de buurt.

PAX 1v3

Palfinger kraan + Laadbak

Door Rondaan geleverde en opgebouwde slimme krachtpatser van Palfinger: de eindloos zwenkende PK50002EH-E kraan. In combinatie met de, in nauwe samenwerking met PAX ontwikkelde, laag opgebouwde open Rondaan laadbak met multi verstelbare vastzet- en opbergmogelijkheden is deze DAF de ultieme bijzonder transport truck.

NVB-Ubbens

2-assige Schuifzeilenoplegger.

Rondaan heeft voor NVB-Ubbens i.s.m. Pacton een zeer wendbare maar stabiele 2-assige schuifzeilenoplegger, geschikt voor meeneemheftrucks, ontwikkeld en geleverd.

Wassenaar

VDL Haakarm

Krachtpatser met VDL haakarm en originele Robson Drive, beide door Rondaan geleverd en opgebouwd. Ook het volledige spuitwerk inclusief cabine en reclame is door Rondaan uitgevoerd.

Kooyman

Koellaadbak

Voor Kooyman Grootverbruik op Terschelling heeft Rondaan op een Fuso Canter een koellaadbak compleet met koelmotor en MBB-Palfinger laadlift opgebouwd en geleverd.

Posthumus

VDL Haakarm

VDL haakarm containerafzetsysteem op Scania

Drowa

Kipframe op BDF-systeem

Drowa werkt met BDF volume wissellaadbakken en heeft een nieuw blaassysteem ontwikkeld om isolatiemateriaal in kruipruimten aan te brengen. Hiervoor heeft Rondaan een kippersysteem voor BDF wissellaadbakken ontwikkeld op een MAN truck.

Foeke Visser

R.A.F. kipper AHW

Nieuw robuust  RAF aanhangwagenchassis met overbouw bestaande kipperopbouw. Bijzonder duurzame oplossing met een extreem lage kilometerkostprijs: De 30 jaar jonge  Aluminium Rondaan kipperopbouw begint aan zijn tweede leven! Chassisbouw, hydrauliek, reconditionering en spuitwerk volledig door Rondaan uitgevoerd.

Sijperda Verhuur

Open laadbak

In nauwe samenwerking met Sijperda Verhuur heeft Rondaan een solide multifunctionele open laadbak ontwikkeld en gebouwd.

Gemeente Skarsterlân 4v4

Palfinger kraan

Gemeente Skarsterlân - De Friese Meren heeft gekozen voor duurzaamheid & kwaliteit: Rondaan mocht 4 Palfinger PC1500 autolaadkranen opbouwen en leveren. De kranen zijn gemonteerd op "groene" Iveco Daily's welke rijden op groen gas.

Omrin

Palfinger kraan + PN Kipper

Complete Palfinger set opgebouwd en geleverd aan Omrin: Palfinger autolaadkraan PK8502 + PN Kipper + Hoogsta lift. Deze multifunctionele Iveco Eurocargo rijdt op groen gas en wordt ingezet voor het inzamelen van grof vuil in de binenstad.

Haaima - PyraSied Xtreme Acrylic

Open laadbak + Huif

In samenwerking met Peugeotdealer Haaima een open laadbak met afneembare huif geleverd aan PyraSied Xtreme Acrylic te Leeuwarden.

Gebr. Algra

Palfinger kraan

Rondaan heeft op een MAN voor Gebr. Algra een jong gebruikte/demo Palfinger PK13001 autolaadkraan opgebouwd en geleverd.

Van der Wal

VDL Haakarm

VDL haakarm containerafzetsysteem op Volvo.

Vlasman

R.A.F. containeraanhangwagen

Robuuste maar lichte 3-assige R.A.F. containeraanhangwagen. Compleet eigen Rondaan product: Engineering, bouw en coating volledig in eigen huis uitgevoerd.

Wierda - Gemeente Harlingen 1v2

Epsilon Z-kraan + Palift Haakarm

In samenwerking met Wierda Bedrijfswagens geleverd aan Gemeente Harlingen: MAN truck met een complete Palfinger set bestaande uit een Epsilon Z-kraan en Palift haakarm containerafzetsysteem. Voor Gemeente Harlingen is dit het eerste voertuig uit een serie van 2 nieuwe voertuigen met Palfinger autolaadkranen. Gemeente Harlingen heeft met Palfinger gekozen voor kwaliteit en duurzame inzetbaarheid met een betrouwbare servicepartner in de buurt.

Van Smaak 3v3

Koellaadbak, koelmotor en laadklep

Van Smaak heeft 3 chassis' omgewisseld voor 3 nieuwe Mercedes Benz Sprinters. Rondaan heeft de overbouw van de 3 koellaadbakken & laadliften plus de levering van 3 niewe Denso koelmotoren verzorgd.

De Vries

HTS-NCH Kabel

HTS-NCH kabelafzetsysteem op Volvo. Betreft een LZV uitvoering met dichtgebouwd chassis/zijkanten.

Van der Heide

RAF bulkkipper AHW

3-assige RAF bulkkipper aanhangwagen met aluminium kuip. Compleet eigen Rondaan product: Engineering, chassisbouw,  bouw aluminium kuip, hydrauliek, en spuitwerk volledig in eigen huis uitgevoerd.

Vlasman

HTS-NCH kabel

HTS-NCH kabel containerafzetsysteem op Scania.

Website en design door AddNoise internet & design